[HBO] 權力遊戲前傳龍之家族HOTD Season 1 電視劇情討論區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
到底rhaenyra生幾多個先夠數

唔係話生一次有一半機會生環咩?

生夠半打都無事
應該係俗語話亂倫生嘅小朋友有一半機會係正常?
HOTD個高潮位比魔戒高明好多
真係想睇綠黨仆街
先唔講敗家仔Aeogon 無料但把口臭到
Aemond搶左人條大龍 宜家又串77

黑黨生性啦 2個仔好懦弱,得返Daemon一個撐住個場,Viserys死埋無人會幫黑黨架啦
點解奧托夠膽坐鐵王座?
個strong boy整盲左人地 過左咁多年仲不知悔改 仲用隻豬件事去笑人地
反而aemond比人整盲左隻眼都冇主動去挑人機 人地笑佢先暗串返人
首相不嬲可以坐
Ned stark都坐過
thank you
已經唔多記得got d場境
王后都心軟唔想爭架啦
Viserys又迴光返照係到9 up
做乜個國王冇咗手指到後來客都毁埋
屌,成集好好地,最尾個伏筆想點
佢當咗alicent 係rhaenyra
Rhaenyra好正好想屌佢
但真人原來係tb後,即刻9縮
Rhys Ifans x weird girl
最尾真係好核突

如果alicent 一直都有照顧佢,真心respect
本身好想佢快啲死入正題

到佢終於死全集完有啲落空嘅感覺
利申咗先
永遠支持targaryen

但今集ser vesmond 好大聲講bastard 嗰下真心覺得好爽

仲有Aemond嬲豬鬧9佢地好strong 都睇得好開心

完全說服唔到佢3隻Strong pups 係trueborn sons, Rhaenyra 咁樣死撐好難睇,自己個位都坐唔穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞