[D202-] 抗俄衛國 138: Slava Ukraini 烏軍收復哈爾科夫州全境

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
希臘超級窮呀,要奶共㗎
見好多美國alt right
照搬d 親俄觀點 話比錢UA哂錢 話UA輸呀Kharkiv係陷阱個d呢

o係UA打返d地之前 真係唔想GOP嬴住
睇左原文未? 未睇唔該過主.
就係同契弟傾左要過埋冬奧先打
搞到咁
咁咪幾好咯
成撚日都係無啦啦衝出嚟放負幾句負
Cc台post 又係咁 疤狗post又係咁
你平時生活好撚慘?
而家咁睇完全係死線翻版

好快就會有阿姆立札會戰翻版
人仔穿7左啦
入面經濟唔掂要放水
匯率又跌息又跌
美金玩加息全世界都要跟住一齊玩
地位根本無可動搖
咁係美國國內有壓力, 要幫佢民主化佢先出手啫.
利比亞本身真係屎, 邊個踩中都係一腳屎,
無人想去駐軍管佢, 佢個局面到今日都仲未搞掂.
再陰謀論啲睇,格魯吉亞呢個moment 夠膽出嚟挑機,隨時係美國承諾咗某啲野/ 俾咗啲機密情報對方

利申:無任何證據,純粹鳩噏
我覺得純粹見到烏克蘭打到咁想抽水
其他我唔評論,
我淨係知佢好憎蒙古人,
我無記錯由入侵第一個禮拜開始追呢個post,
每個post 都梗會見到佢鬧一次蒙古人
重申一次, 格魯吉亞意圖出兵,
請提供更多可靠消息來源

https://www.urdupoint.com/en/world/abkhazian-foreign-minister-sees-quite-high-1563530.html

呢條link有提及格魯吉亞軍事活動上升, 但未講話會打.
urdupoint.com係巴基斯坦新聞網站, 可信度自行判斷.
之前睇政經孫老師既評論,佢估計呢隻白手套仲有兩年左右壽命
與其俾咁多嘢佢,不如先清曬啲共諜先啦
翻到狗竇就會吠㗎啦,香港人又要硬食了
講真萬一郁台灣我都唔係咁樂觀
軍民都無心抵抗
極右毒瘤
似鳩up,無啦啦有 twitter 出黎講 我都識吹啦,前幾日政府先講公投果單野

格魯吉亞無軍事實力,打條毛一陣變左出氣袋,比普京挽回面子,同埋而家政府奶俄的,佢地做咩都只會為俄羅斯着想
補多句, 消息來源應該係俄羅斯衛星通訊社.
信定唔信, 自行判斷.
-->(UrduPoint News / Sputnik - 16th September, 2022)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞