[D202-] 抗俄衛國 138: Slava Ukraini 烏軍收復哈爾科夫州全境

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
其實戰機可以飛走
基本唔會漏低

一係就跑道爛咗
一係就缺零件缺燃料

如果係後者 廢蛾後勤直頭係負分
其他唔講,佢點會有人block
講嘢倒轉嚟講
無機師
咁又唔係,我覺得呢個時間點係揀得幾好
俄軍係仲係加緊兵運緊裝備去donetsk 同lugansk oblast
https://twitter.com/glosmeusec/status/1570295203189391361

如果一旦真係俾烏克蘭收復得曬,但同時俄又唔投降,唔知烏下一步行動會唔會推入俄界。到時唔知俄烏會點樣回應,多咗不確定因素加上兩亞又係打起嚟,倒不如宜家試下
反正佢個位都係無人救得到,揀邊個時間都係多少如同自殺
到宜家普京都冇變架,佢仍然堅持烏克蘭係俄羅斯的一部分。

只不過俄羅斯唔夠烏克蘭打,佢冇哂辦法咁解。
唔明有你乜好嘈 日日搵人開火為乜

講承諾 美國口頭承諾過蛾羅支唔會東擴添 唔係隻布癲狗點會日日執住依句發爛渣呢
講歷史 美國係咪講過會保護烏克蘭換核武清零?
但你依刻嘈緊嘅係:「我憑實力水你簽 點解要還」
Come on 幼稚園咩 講下笑ok 但你認真嘅?

講原文 烏克蘭係支共唯一提供核保護嘅國家 有冇諗過點解冇人屌?而點解美國嘅承諾 各國比較重視 而當美國唔重視嘅時候會變成乜嘢亂局 詳情你可以睇返
https://youtu.be/QU6e0SqB8no 冇嘢補充

句嘢佢自己講 我引用啫 你有疑問可以問佢 唔係問我 起碼我冇block過佢
依排睇戰況都好興奮
其實兩條友出嚟都係癈噏 各自表述 互支持 但就冇行動慘在兩條友好似死老豆咁走出嚟
利比亞仲好提,法國搞唔掂要搵美國執手尾
之後個薩爾科齊又連任唔到,搞到最後益咗土耳其
貌合神離
都話咗3,4月烏克蘭果時係融雪期,二戰果時東綫每年到咗依段時間都係休戰期,係普京唔知點解揀依個時間打

蛾螺屍空軍咁既死樣點支援馬里烏波爾,海軍更加唔好提,2014年打克里米亞搞到買唔到法國兩棲登陸艦,果時蛾螺屍啲造船廠仲口斬斬仲話佢地會造到更好既登陸艦,結果
兩條76根本冇諗過家陣攻唔入
仲比烏克蘭反攻
家陣拜登睇住食
再比勁d既玩具
俄加連克里米亞都會冇埋
支那擺明撚鳩契哥, 死都唔出兵開第二戰線。
如果2014年係要食哂成個烏克蘭應該會成功但呢幾年因為烏東應該令到越來越多烏克蘭人反俄
兩個例外:
蛔/耶撚
去到邊殺到邊殺到最後得返佢兩個
唔關事,呢單野三月份發生
https://youtu.be/LVBpWIN4HTM

俄狗兵仔好慘, 落水狗重要比人追住打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞