[D202-] 抗俄衛國 138: Slava Ukraini 烏軍收復哈爾科夫州全境

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
無啦啦打烏克蘭
咁啱澤仔無走之餘亦無估縮頭烏龜所以團結民心 佢哋先可以撐到依家
所以用武力都侵略人哋國家依家係唔work
係勁就話啫 萬一唔夠人打 就全世界都知係二仔底
即係好似依家俄佬咁
但係空中爆會唔會仲大獲?
導彈本身有目標 阻止佢打中目標已經算成功
烏南好似無咩消息
唔太順利?
消息管制緊!
核彈要經特定程序先會開始chain reaction,攔截唔會令到佢爆
冷戰年代反彈道導彈係用核彈頭攔截
烏南本身重俄狗,補給又比較近,烏克蘭應該會慢慢會慢慢煮佢哋,唔會急
宜家收翻嘅地都要搞好先可以繼續㗎,戰線拉太長到時守唔到又係冇意義
先光復馬里烏波爾,再炸埋刻赤大橋,咁就可以斷晒南邊補給將俄匪一網打盡
https://www.ptt.cc/bbs/Military/M.1663139033.A.B71.html
投降人太多,返你原本營地等接收啦
https://twitter.com/military_idv_tw/status/1569960043717758977?s=46&t=mYTjpDMsgcQuDQx-zdGB6A

以色列政府:民間自己搞,唔關我事
國防承包商:我賣左出去架啦,佢地點用唔關我事
贊成+1 , 核彈的確係可以攔截, 已經做個好多次試驗

詳細可參考以下影片, 09:00 開始, 會示範點樣攔截核彈

https://www.youtube.com/watch?v=jeJlbmnvQIs&list=PLxSscENEp7JhJi1De2SBVmkdPbKKUHZcg&index=24

"魯魯修24話", 名場面魯魯同朱雀, 19秒同0.04秒既配合, 可以截爆核彈
我又覺得似呃鬼多D,俄佬守南部其實難過東部
街頭派槍果野真係震驚世界, 而且搞到俄空降兵唔敢空降基輔市區, 人人一枝槍
烏南玩既係圍而不攻
主要打補給軍援
咁大堆人無補給好快收皮
到時一係投降一係餓死
白卡京射核武未
又一件好耐無見既上水
而家個位兵法上係死地
背海無退路
除非俄軍有韓信或項羽再世
否則都係長春之戰下場
仲有條命算係執返身彩
義務役應該未見過血, 唔應該送死.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞