Boardgame 桌遊討論區(5) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
玩左
好正

簡單易教
有apps幫你負責跑馬果part
玩家淨係負責落注果部份

即時落注 好有feel
早排cyber monday HK$26x 即刻落左單,打算聖誕新年玩
早2日先發現到,蝕左
另外唔該晒樓上既巴打介紹
我都係打算聖誕新年玩,早過cyber monday買貴少少 連埋其他嘢免運好抵玩

power哥最難預測幾時返貨

BTW, ready set bet 栢龍會出中文版,但應該都係下年先出到
廣東話配音都係個app 姐 盒game 都可以英文
唔用app
都可以有人自己做 評述 自high
xxx一開閘 應聲彈出
如果個app有得manuel揀擲中乜no. 純粹display
可以俾班賭徒自high擲骰,應該仲好氣氛
咁個app既意義喺邊
我覺得呢隻game唔用app玩係有feel啲既
未試玩過
純粹覺得有個大啲嘅mon睇得開心啲
頭批貨應該已經賣晒 要等下佢再印下一批
咁咪唔好擲骰, 用個apps 玩好過

仲有擲骰個人都要眼明手快, 唔係會拖慢節奏
我見官網available 係官網撳咗,加埋運費£45,至少唔會驚買到假野
Zatu? 英國網嚟
見好多board game 舖已經入ready set bet
尋日係官網買咗,蠢咗
我以為google 就咁search 唔到就以為佢無賣,下次都係直接上去zatu or 其他常見英國賣board game 網先
經一事長一智,貴咗£7
佢係咪全港最多game 賣嘅shop ? 成日出post 不停有新貨
唔係佢有最多game,係佢主要幫人訂game, d post都有d人訂左既game黎.有d hit d既game佢會訂多d,所以有d game會即刻有現貨.
同埋得英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞