Boardgame 桌遊討論區(5) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
tts有得試玩
感覺如何?
準備好心情玩frosthaven 未
未玩見到有only
玩左第一季,同朋友一致認為要入第二季
想問下割喉冒險隊過唔過癮有冇Escape from Atlantis咁歡樂
我同上面個位一樣 唔太鍾意d 自閉做野 跑分個類
我同我班fd都係玩互相搞人向既多 推薦:
Blood Rage, 三國得志
再上面既unmatched 都鍾意玩 不過自己買唔太抵
unconscious mind點睇
有無睇play though?

幾個system 放埋一齊既game 啲畫幾靚既
有無人BACK左Mushroom Sorcerer?
pledge manager個到香港要收70蚊運費???
你上網睇一次人地點玩就知啱唔啱feel , 同埋佢有solo version
我見到都打左個突我仲以為可以免運費
明明話自己pickup
same, 照寫運費冇咁樣衰
反正見香港design 點都back下
我都係見香港design 同埋all in 都唔貴
不過老實講佢啲SG 都真係唔吸引
ks隻 oceans 點睇
如果收70蚊運費既話應該要送到我屋企囉
收70蚊但要自己去PICKUP?? ON撚9
仲要唔知邊間鋪頭有得pick up, 不過全部都唔會近屋企
佢有問你地址㗎,我預佢都會送到我屋企
back咩game都要填地址架啦?
佢shipping個到香港剩係寫埋要pick up, 又無話寄
如果要收70蚊一早寫落去啦
有咩驚啱一大班人6-10人玩又好好笑?
暫時睇倒芝士大盜 幾正咁
feed the kraken
6-7人 durian
又細盒又歡樂 簡單易教
玩家知道其他人手牌 但唔知自己手牌
fake 9人 好開心
多人我鍾意Ito
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞