Boardgame 桌遊討論區(5) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
入standee version
Wonderland's War 值唔值得入手deluxe 加premium chips 都幾貴下
Spirit Island個新funding
on撚99 shipping fee
完全弱智,得美國係合理,D pledge level 又弱智,加卡套價錢無啦啦多勁多
係喎
勁ON9
GAME = $55
GAME + SLEEVE = $70 (+$15)
GAME + TOKEN = $90 (+$35)
但GAME + SLEEVE + TOKEN = $125

之後shipping 大部份地方包括成個Asia都係Zone C至少要$59 shipping
睇過啲review, 多人gameplay 2個鐘,袋抽chip會有press your luck成份,似郎中加多啲策略
啲art真心靚,我都掙扎緊
但同盒郎中有啲撞玩法,1516
Cls
係咪等佢出晒貨再買算
Oathsworn已經2624%
睇黎好多人之前冇back 而家後追緊
wonderland's war係用抽袋嚟打交 winner takes all 我覺得刺激過朗中
同埋佢比朗中無滾雪球既情況 所以唔會落後太多就無得玩 每round大家都有4張茶會牌可以升級
reddit比人屌到爆
屌都無用,佢出左update 1 去"解釋"呢件事
同埋根據update 1, 佢都係mic, 出貨都係上海
唔明點解shipping無asia zone
郎中我覺得藍色粒藥太過屈, 可以不斷抽
set 1藍色係所以要轉其他藍色
有無Game係好似Blood Rage咁 打交打輸都有賺 / 唔係單純鬥數字既遊戲
我知既有Root

班fd鍾意玩打交game 但又唔想剩係計resource鬥生得多 出得多咁
打輸都有賺:Eclipse打輸都可以抽分
唔係淨係鬥數字:Inis來回攻擊 每次俾人打可以揀棄牌定棄兵
canvas KS出新expansion

Redwood個玩法幾有趣但又有啲擔心玩落會麻麻地
Redwood見佢幾有新意
我back左當支持
個shipping太唔合理,點都唔會back
你純美國製 哩個運費咪正常
你大陸制唔係大陸派去asia

你想玩鳩全部人
買Splendor定訂duel版好
多數都係兩個人玩
本身都可以2個人玩
其實唔係好get到duel好玩左係邊
有無人試過係zatu買game
屌都睇唔到,唔back 無得係個page 留言
有3個目標,可以鬥搶或者分開鬥快,拎資源要諗refresh 個board 定拎現有,拉扯多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞