Boardgame 桌遊討論區(5) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有咩中重策推介?
已經玩左ark nova, macro polo ii
troyes,大西鐵
great western trail downtime 會唔會好長?
都多字㗎
唔會,佢每個action 後面唔會有一大串野要做,
我見到amazon 有complete edition 賣
Brass Birmingham, Russian Railroad, A feast for Odin
mushroom sorcerer可以改做local pick up慳返$70
淨係base game的話戰術重覆性係高的
我而家每次玩都要加一個大嘅expansion同extra extra卡 legendary就睇情況
不過係幾好玩的 配件又靚
我覺得佢真係太貴就咁玩base又單調得滯
然後每個expansion都同base差唔多價錢
咁我寧願買其他game
變到lcg咁
所以佢出個complete edition 包哂
之前send左email去屌
但佢無覆我
而家直接改
Complete edition我覺得幾好嘅
勝在推坑一流 收納又唔洗煩
係大盒左啲
美森好多game特價,可以上去睇睇,好平
有冇乜野推介
Twilight Imperium, FFG好多game都有大discount
Pandemic, Gaia Project, Mage Knight都差唔多最低價
重有好多40% off
Mage Knight好平
好心動,但係無位….
star wars clone wars都有得買三送二
自膠 get three for the price of 2

超平,只有今日
忍唔住買左Gaia Project
有冇人買左山中小屋3 見Amazon好平
有無咩好game大折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞