(一人幾個)去旅行遇過既Racist野

1001 回覆
741 Like 76 Dislike
對白人咪包容
大家都唔夠霸氣
小妹同ex去歐洲旅行
件ex成日開口埋口就屌你老母死鬼佬咁樣鬧鳩人
小妹知道啲鬼佬聽唔明都講埋一份
好爽
hi Chinese pigs
你香港人落自己地頭lkf都比外國人指住你玩啦
芬蘭試過被人大叫Chinese
不過係啲芬蘭小屁孩
仲記得19 20年嗰時啲cctoy 話咩外國人見你香港人唔會歧視
戇鳩 人哋白人就係歧視東亞人呢個人種
cctoy 咁樣奶白人屎眼 呢種奴性可以講無出其右 連支那人都冇cctoy 咁支 cctoy 不愧係手joke
唯有東亞人團結(唔計支那)先係出路
D人就會講,Hong Kong is a part of China, right? So, you are from China.
前排返工先咁比人講完之後我就答佢why don’t you google and search what’s the difference between Hong Kong and China, dude? I didn’t believe that you are not that smart dude.之後佢就好冇癮咁走咗
你冇出過國 ?
我都試過
轉機無帶回鄉證
唔比我用特區passport
之後話有bno反而得
點解唔會覺得我地係日本人
清倉,代表嗰個人已經一股不留!
日本 比個日本妹職員黑面兼無視
其實Cctoy最憎嘅「左膠」先最少歧視亞洲人
右翼白人歧視黑人、穆斯林、南亞人嘅時候,cctoy就會彈出嚟話:「做得好、唔應該搶人資源⋯」
唔講以為連登咁多白人,明明亞洲人一樣畀人咁樣歧視
Lm
七八年前試過喺瑞士細城市度俾人老屈
屌佢老味
咁啱係間房度望出窗諗住睇風景 點知下面有個中年白人阿叔指着地下舊垃圾問係咪我亂拋垃圾 (嗰啲樓得一兩層所以同地面好近)
佢用英文屌
已經搭咗唔關我事
跟住條撚樣係完全冇證據之下係咁撚樣屌
問佢點解
撚樣完全解釋唔到 但係擺到明係因為我亞洲人樣
嗰下好撚燥底 但係之後又覺得好撚委屈
我試過比芬蘭人以為我係台灣人
其實佢同你講not safe for you 係咪當地有排華活動怕你俾人target 咋冇語氣就禁睇字又唔似係對你有惡意喎
係俄羅斯市集比個阿伯指住”I like Chinese”, 之後咀咗我一啖
直接唔幫佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞