(一人幾個)去旅行遇過既Racist野

1001 回覆
741 Like 76 Dislike
我都係
大學個陣第一次去德國
同幾個朋友入舖個陣
啲店員對住行我地前面既白人笑哂口
見到我地即變面當我地透明

利申
我地唔係標奇立意
亦唔係冇禮貌
係正正常常香港人
呢樣又真
買完之後見好多人跳

有個閘仲係壞咗,中門大開
波蘭種族歧視好嚴重,你唔係白人就煩

我試過有個幾歲嘅細路無啦啦屌7我
新納粹
巴黎地鐵個閘有度門喎,點跳呀師傅

我呢個acc無自爆過
佢地死都話我係另一個女仔(另一個連登acc)
因為佢地欺凌嗰個女仔嗰陣我幫過口
除此之外無任何證據
佢地投訴我係分身成年連尼住都無ban過我已經證明我唔係分身
幾年前試過 仲要後生靚女黎
不過係個頭既舖頭
講起巴黎諗起當地班法國妹真心正
On9
有幾多人因為覺得外國人nice而移民/驚歧視唔移民
條撚樣傻仔黎
唔好應佢啦⋯⋯
佢未去過西歐
關咩事
白鬼不嬲覺得自己高人一等
唔通見你日本人禮貌D就唔歧視你咩
憑實力單身
Yes , I also ate yo mamas pussy as dessert
點解你一個人會遇到咁多
以前喺英國讀過書 covid前每年都歐遊
都冇遇過racist問題 可能我好彩
香港人係極度racist+超級自視過高
但racist過nazi真係多咗
香港人邊有咁嘅凝聚力同行動力
去英國叫whisky個人問我係咪on the rock我話yea thanks
佢話:it means ice
我知呀到而家都唔明點解我答錯咩
Other thank that都無其他racist事
支國人成日響度懶親近
試過去日本返到酒店
𨋢開門 有兩個鬼婆對住我躹躬唔通又話佢地racist咩
Your medium rare dog was 3 star 米芝蓮 quality
ching chong = 個字係串你大陸里 串你係華人 我唔係講緊佢有冇歧視你

係講緊佢用左串華人既方式歧視你

你可以叫 日本仔黃皮豬 但ching chong咪唔合理囉

鬼唔知白人自我感覺良好咩
Ko羅些 o my raaaa(震脷音)
唔好咁講
係德國你對住公務員話佢nazi係犯法
拎槍射佢啦
笑死 成日以為人地識分
問下自己分唔分到英美法國人
越南泰國馬拉人
分分鐘印度同阿拉伯人都分唔到
多謝巴打意見
我追晒成個post,好似係德國最歧視人之前仲以為喺澳洲以前去過澳洲玩嗰啲遊學團,可能細個就冇受過啲咩歧視,但普遍啲人都話喺澳洲最嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞