(一人幾個)去旅行遇過既Racist野

1001 回覆
741 Like 76 Dislike
益你
俄羅斯啲光頭佬係neo nazi
佢哋係仇亞裔

https://m.youtube.com/watch?v=NyOts7tERts
why race日本人? WWII??
奧地利興比tips咩 你係咪記錯去左美國
無wor
其實亞洲人真係比班支那累撚死
個日本呀姑係唔岩,但佢應該經歷過好多大陸人瘋狂搶試食先會咁
口音太勁,完全唔知講緊乜
我都有咁諗過
點會記錯 一日食3餐 有2餐都係類此經歷
高學歷果班會好d
老屎忽牛屎佬果班好廢
係美國翻學被人問數學問題
Okok you win man
Just chill bro, Jesus…
我都有過類似經歷
當時第一次去英國, 喺Heathrow由降落個Terminal經行人隧道行去搭Heathrow Express出城,條行人隧道除咗通去火車站之外都會通去另一個close咗嘅terminal (當時疫情嚴峻)
咁條隧道就有兩個方向嘅行人輸送帶,我行到一半左右見對面條帶有個黑人望住我,然後佢突然加速,行到佢嗰邊盡頭之後返轉頭衝過嚟我嘅方向
我心諗死啦一落機就比人打劫,仲要條隧道完全冇其他人
點知佢係特登過嚟同我講嗰邊個terminal封咗,問我去邊驚我行錯路
係有好人既
老人家都nice 見到我購物袋爛咗 會係佢手袋入面拎個膠袋俾我袋住啲野 好感激
中年嗰啲就有好有衰 暫時衰衰地既多
旅行遇到嘅好人好事/racist 兩個topic都係旅遊台月經嚟㗎啦 ching何必咁上心
原來巴打咁多經歷

大家都講德國人差, 呢樣真係開眼界
之前因為做廠關係有對德國客, 個德國佬除左事無大小都問得極清楚有啲煩之外, 份人幾NICE, 真係令我以為德國人同日本人差唔多NICE
聽你地講完, 真係未必敢去德國
巴打你唔好彩
去過食無野,周圍係遊客
屌你 笑撚死
想知係墨墨谷鬼氣定你俾人打柒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞