自從 Apple M1 出左之後,Laptop係咪就係 Macbook嘅天下啦?

806 回覆
666 Like 199 Dislike
雖然市佔率最高 但話晒都中資
睇字睇文差好遠
因為windows 同mac render 啲字唔同
windows 啲字係唔清
mac 係軟硬件配合所以好清
Retina 真係世一
師兄講埋點解會用fedora?
依然相信佢係IBM
docx走位唔係屌microsoft寫得差而走去屌OS 問題
windows office 我都見過N次照樣走位
睇AV一流,又唔中毒
咪撚搵交拗啦,屌你
你都on9
維修除左班仆街好串之外都ok
有軟件 硬件問題上center都幾乎即日整
其實都唔明成日話laptop唔可以用來打機係咩概念。有一部可以拎來拎去,做嘢娛樂打機於一身嘅機有咩問題?

咁做未唔使分開device一部搞掂晒囉,為咗證明macbook勁連人哋windows機嘅優點都可以講成缺點,得啖笑
我都唔明負皮班友做乜鳩
買laptop咪就係為咗文書/剪片,

屌你原來要打機…真係痴撚線
果班人仲用緊咩iTunes 果啲公元前理由反唔知以為自己穿越左
成日起硬件台 見到
買乜台仔牌 又送修又要等成個月
thinkpad 死mon上去center 即日飲個tea
就整好
windows crash 佢又肯幫你整
打機有咩問題 之前都係攞返公司打
咁係咪MacBook問題先?唔理係咪個Apps,你用MacBook先有呢個問題出現,全部MS format都有問題,交formal letter ,tender ,submission 咪死得
用咗四年,一個問題都冇我都想換電腦
我啲Fd剪片換哂m1用得好開心喎
用ms不嬲要自己執生
Laptop唔係淨係文書同剪片囉
仆你個街三星朗豪坊等幾粒鐘先排到你
無走過
咁我不如直接用Windows?做咩要執生
成八百幾頁submission,你執俾我睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞