自從 Apple M1 出左之後,Laptop係咪就係 Macbook嘅天下啦?

806 回覆
666 Like 199 Dislike
伯伯,2022年喇
閱讀理解攞U?
//打唔到機已經完咗個討論//
佢有講其他用途?on99
除左班毒撚gamers jer 住打唔到機之外,其他人都會用
好在連燈係小眾
題目: 自從 Apple M1 出左之後,Laptop係咪就係 Macbook嘅天下啦?
解答: 打唔到機,完

閱讀理解攞U?
想笑佢, 見到咁既留言
想知點曲? 未到咁既境界
打唔到機代表唔係macbook 天下?
你搵到部差唔多價錢又有差唔多performance 既windows laptop 先再rebut 呢個statement la
打唔到機就話打機d人毒撚
Ifan
打唔到機就縮返入老母閪度啦
仲話天下
最on9 係新機第二個禮拜已經有d 奇怪glitch,例如d windows 會不規則咁出現
仲有萬惡既windows update 呢d
唔係公司機真係唔會再買windows 機
走位? Export to PDF law....
反而喺 windows 你要快快地攪過 PDF 唔裝 acrobat 根本無可能
標題係apple 出咗 m1 後,laptop界係咪就係Apple嘅天下?

然後佢講冇得打機,即係至少其他有得打機嘅laptop Apple係仲未可以比較,因為Apple冇得打機,所以laptop界仲未係 Apple嘅天下
有無試過開會,windows update 左半個鐘?
蘇格蘭場非工業用國際線路自動溶雪十六嘩佬風油呔垂直升降連鐳射彩色洗衣乾衣核能電腦
以Ifan既智商理解唔到嫁
唔係話m1唔勁,而係你睇返佢標題嗰斷言 ,apple的而且確仲未夠做
其實講真呢個時代邊個唔打機
買部Gaming Laptop 一次滿足晒咁多個愿望
鐘意打機既人緊係會拎黎比
但我覺得兩邊都無必要踩對面捧自己
其實我真係唔打機
咁多時間打d 單機game 不如睇多套劇,約下朋友好過啦
你都真係閱讀理解攞U
macbook打唔到機咪即係打機嗰班唔買macbook, 咁點天下啊
三國鼎立時代都唔會有一個國家敢話自己已經取得天下啦, 未撚打晒天乜鬼下
都未計macbook喺laptop市場嘅market share 10%都唔知有冇仲天下, 講出嚟面紅唔紅
仲有工程軟件唔支援都未計
天下
D公司俾社畜用ge 機咪又係dell lenovo 同 hp
約埋成班朋友一齊打機不知幾歡樂
開住個discord 係咁屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞