自從 Apple M1 出左之後,Laptop係咪就係 Macbook嘅天下啦?

806 回覆
666 Like 199 Dislike
清 平行時空 講出黎面唔面紅
D客要用相同OS先可以買我公司既product?
咁所有iPhone user都要用MacOS先可以買iPhone ?
宜家講做嘢
你講打機
消防系統
樓宇管理系統
你搵部行mac 比我睇睇啦
想打機…

明未
做it 學人叫工程師
我問題係,日常工作係未唔使用Word, Excel, PPT 個D 黎溝通, 因為最易出問題係format 問題, 你咁快起晒槓做乜姐?
你鐘意用咪用,但係有問題係事實
你班ifan 自己奴性重適應晒啲問題就逼人用你過套

明明有千千萬萬部機無呢個問題,你就逼人export pdf
大把情況要send 比人改要成都無得出pdf la
我又唔係做呢D公司
關我鬼事咩
你不如話街市賣魚賣菜唔係用MacOS
講下mac機點樣高效工作環境先啦
mac機打字快d定滑鼠快d
ifandog覺得全天下既工就係design同剪片
其他工全部都係廢人先做
其實唔需要指定一個platform寫ERP
而家好多ERP都係行cloud
起大學 文科仔入面 市佔有5成
全民utuber
大家好 禾系阿星師兄
摺埋部機會逼你sleep 又係尻, 無撚得set ge
番工轉下meeting room 行黎行去要on99 開住部機左穿右插

macbook 你願意跟住改變使用習慣咪好用囉,但唔係個個都想改亦都唔需要改
PS5不嫐都係單機為主喇。講真你槍game同Moba呢啲競技性最強嘅類型冇mouse keyboard好似食咗屎咁。
唯一可以唔用mouse keyboard嘅槍game係任天堂嘅splatoon,人哋設計得好
隨手google一下就發現.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞