Router路由器 集中討論區(50) 為已為人 中共牌子勿選購

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
MX8400做到$2300送$200 coupon. 做爛市
唔該哂,搞掂左
邊度
有機會係你iPhone MAC address

At IPhone, Settings. Wifi and tap the (i) on the network concerned
中x田果d啦應該
以前買ac1300 都送
block左佢咪知係咪自己嘅device
mr7350 ax56u
屋企300呎左右 諗住一隻打晒
請問各位巴打點揀好 上網睇過cpu ram 好似一樣
全屋485尺 2房
budget $1000
有時兩間房wifi都收得唔太好
有無邊款穿牆力較好嘅router推介?
求指教
mx4200 x 3 定 mx5500 x3

兩層村屋 2x 部 device 用 黎普通 上網 睇片,

hkbn bb 1000 , 唔該
應該都係得3C
你地講果d mx4200 ax4200同mx8400其實係咪同一部機黎?
8400=2部4200嘅叫法?

聽日先放假出去買mx4200 x2
UDR等咗好耐都重係EA
重要好耐冇restock,買到真係好好彩
屋企300尺唔玩mesh 用mx4200 單支會唔會好on9?
張coupon 係咪要5月出去換
村屋應該兩隻都夠
放中間位,樓上樓下同一個位
MX4200 tri-band 會好啲
真係唔夠可以單買
係,AX4200 係個規格,MX4200 / MX8400 / MX12600 係幾多隻嘅型號
有budget冇所謂
MR7350 都係好選擇
唔該巴打 ,想問同時係最多駁 3隻定可以更多?
冇研究有冇提過上限 不過10幾20部係冇困難
3隻wireless backhaul 都搞唔掂嘅話諗下拉線好過 拖得多無線分機只會一層層咁慢落去
夠期換routre mx4200見個個都話好, 係咪真係同價位得佢玩撚曬
唔該晒2位巴打

ac68u aimesh左後唔穩定(顯示收爆但load空氣),直上mx8400算

另外問下4200個2.4係咪有得disable左佢?

全屋收2條合埋嘅5ghz算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞