Soundbar的決擇,求解答(10)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
請問下值唔值得比多幾千由s216 升上去 denon 500?
試吓登出或重裝
早2日終於買左q800a 加埋後置
等緊聽日送貨😛😛😛
爭好遠
至少買有後置既款
Q700/800 + 後置
唔係同畫面會唔一致
岩岩收左,今晚可以試玩
恭喜巴打

終極組合

LG 77C1 + Samsung HW-Q950A 11.1.4

期待點燈
Sound bar 5-7千筆直左右有咩好推介?另外電視同sound bar放唔到一齊,要一前一後,有無好大影響同有咩要注意
巴打試埋聽歌如何
正啊 聖誕假睇marvel 炸爆佢
已有q700a

諗緊要為左Q-Symphony 買qn90a
定係為Dolby vision 買x90j
Samsung Soundbar HW-T450 with the 2.1ch and 6.5 inch subwoofer

俾人偷左條soundbar 得返個subwoofer

請問有冇邊條千零蚊既soundbar可以就咁買配合得返個subwoofer?謝謝
下 ? 點偷
1480買左Q600A用左半年,睇戲都ok
咁搞笑
同人夾租 退租條友偷咗
夾租?你識咗人幾耐?
屌唔係我
我估咋
比喻來掛?細佬細妹搬走順手攞埋咁🤣
都係唔得
兩個都冇atmos
唔好意思,想問下Q800a 果2個HDMI插口係咪唔同嫁, 我啲HDMI線淨係吉得入eARC果個插口, 另一個就咁寫住HDMI點吉都吉唔入, 大力都出唔到奇蹟
一樣架wor, q800a得一個hdmi in, 一個hdmi out 兩個hdmi port應該擺埋左係同一邊, 試下換線或者望下係咪有野塞住左個port
唔好意思想問多樣, 我而家電視eARC駁soundbar,然後Apple tv 4k駁電視,咁駁得唔得?
定係要 Apple tv 4k駁 soundbar eARC 再由soundbar 駁上去電視咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞