Canon 用戶討論區(26)EOS R3 is coming 一闊三大

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你條陰陽屎忽鬼咪又係同啲左膠死基佬一撚樣
又雙重標準+仲意玩偷換概念+又扮嘢+死基佬
嘩!match呀!死基佬
冇入連登幾個鐘
一入黎見到幾十個回覆通知
未睇都估到又開波
呢個post 1001後,我都係唔出新post
等其他巴打開就算..
春袋巴 靠你喇 中流底 唔洗理作地
有冇食藥?
保重身體呀樓主
樓主係一位真誠嘅Canon用家
三島應該係賣sony既,呢家香港a74個價咁唔掂都成日推薦
無證據又係度老屈
拎證據出嚟證明我賣Sony先啦柒頭

我見人買A7IV仲叫佢去原廠訂等一個月都咪撚益炒家㖭我係出面賣SONY嘅街舖嘅話係咪倒自己米呀

而家A7C又昇到萬四,你夠成日推人買A7C,我夠可以話你都係賣SONY啦柒頭
我有講明a7c依家個價唔好喎撚狗
你就剩係識死推
證你老母據啦,你咪去支那告我“造謠”囉,你唔係怕咩人講呀死狗
無證據就收皮啦賤種
隔離Sony po有人問買A7IV定A7C好,咁相差六仟之下,我推人有新買新有新menu,像素高咗,又有大EVF,對焦仲快,轉盤多咗,手把大咗,更好操控使用體驗,係好正路

你就推人萬四蚊買A7C

上次有人話想由A7III昇級,我推佢買A7IV,你件狗閪就跣鳩人推人玩降級買ZV-E10搭多部A7C咁撚九唔搭八,我推人買一部玩昇級,你就推人降級買兩部

你更加似係賣Sony多啲,賤種
收皮啦fanboy三島狗
去支那告我造謠啦,狗
我有質疑你平時食屎既言論自由架,咪好似支那人咁妄用支那式言論自由叫人唔好講你係狗啦三島狗
價格相差7000,差成近半叫加少少
食屎啦三島狗,7000買到支好鏡啦
更唔駛我都講的講明佢限產左貴左,咁都仲要一直屈,真係二手fanboy三島狗

老實講你要嘈咪開個貼嘈囉,係度鳩叫做咩呀三島狗

收皮啦賤種狗閪
人哋講到明係由A7III昇級
你跣鳩人買ZV-E10+A7C玩降級

我就推人買A7IV真係昇級

當時仲做埋公投叫罪大班用家投票證明邊個啱,已經刮柒你老母閪一巴
連不蛇都笑柒你憨鳩呀傻閪
係人哋俾埋選項問A7IV定A7C
A7IV個選項係人提既,唔係我提

係而家晶片荒,樣樣都炒到仆街情況下,我認為A7IV呢部新機嘅前途使用體驗同昇級係值目前個官價

你推人買嘅A7C又舊過A7IV,又係舊menu,又單卡,EVF又細又難睇,轉盤又少咗,自定制又少咗,操控無A7IV咁好,明明係舊機,而家反而仲賣到萬四更加唔值

A7IV係新機,種種提昇相差個六七仟我認為值過成萬四蚊嘅舊世代機

你柒就好縮返你老母個狗閪窿入面啦賤種
預算around $6-7000 都接受到,但唯一希望唔好太大支😅🙏🏽

諗緊呢支,定其實Efm 支55-200 都用得過😅🙏🏽

感謝各位大佬🙇🏽
身體健康最緊要,大家都要有!
控制飲食、情緒管理都緊要,你血壓160幾驚到時受到乜刺激會爆血管
果然三島狗同支那狗一樣,一直重覆俾駁過既廢話
以為一直講就係真,真係好笑
你件賤種先好笑
屈人賣Sony
叫你拎證據出嚟又拎唔出
你自己成日推人買A7C同ZV-E10
我按你屈人邏輯你都係賣Sony呀豬閪
成撚日推人買又貴咗又唔抵嘅舊機,人哋想昇級,你就跣鳩人嘥錢玩
降級,結果俾成班罪大巴打用真實一票刮柒你一巴,仲要俾不蛇笑你傻閪柒咗就好收皮縮返你老母個狗閪窿入面啦狗閪仔

臭契弟其身不正,之前俾我屌到敗走狗縮而家想抽水結果又俾我撩返起你啲柒嘢屌多鑊
都話咗你係匡智會出嚟㗎啦賤種
55-200 平好多 仲有IS
一大串文都冇用有係重覆廢話,又係冇理我講過依家個價唔得,剩係好似支那人咁以為講大串就得,仲要係canon版度嘈,真係痴成咁做咩呀

賣Sony既fanboy
之前話佢Sony打手就起哂剛
好撚心啦 屌就去番Sony屌飽佢
係Canon post攪破壞
兜唔到柒咗就好收皮啦狗閪賤種
無證據就屈人賣Sony
拎證據出嚟啦狗閪
你成日推人買A7C,我一樣話你賣SONY都得呀臭契弟
你無證據去屈人就得,我用返你邏輯屌返你就唔得
你仲賤撚過支那人呀狗賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞