Canon 用戶討論區(26)EOS R3 is coming 一闊三大

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
canon唔開放個系統,無副廠鏡,原廠鏡又貴又無貨。用家真係會轉會
700D 用家
糾結緊換咩
想輕身,鍾情canon 機個手感同操作(touch mon 同UI 其實好過其他好多)

R5/R6 太大部同貴

然後R 同RP 算ok
但係鏡仲貴
想入埋RF 16 2.8 又等幾個月
RF 16 2.8幾時有拎住2470好撚重
做咩咁多負評 我狂屌佢
但佢介面係好用用慣
耐唔耐見到2手
其實我唔明啲人做乜屌R
呢個價有5D IV sensor邊有得輸
單咭slot又點?唔出job嘅夠用啦
我都覺得R而家個價都算ok,但我唔爭氣上左R5
當Z9出咗果陣,其實R3己經輸咗
其實R換走個垃圾touchbar, 變番stick 已經好好多

支RF16希望聖誕前到

單卡又點?一死卡咪仆晒直囉
乜都無撚晒囉
你一嘢上R5反而先係行啱咗條路
雖然會過熱,但像素夠高,連拍又快,又有防震,又有雙卡槽,就算唔用放出去都仲賣到高價同有人會要

唔通揀部又無防震,連拍又少,條bar操控垃圾,拍4k會有1.7 crop,單卡槽仲要出現過死卡風險嘅R咩
是但搵出圖就當係真?
出處係邊度呀?
https://youtu.be/r_7gBzFjLU8

你要出處呀嘛?
嗱!睇啦豬閪
俾埋出處時間你啦,4:32開始呀!
你件豬閪次次都俾我刮撚到啪啪聲嚮,好撚柒呀豬閪
你快啲縮返你老母塊狗閪入面啦
好似次次都係自己9up完就打晒飛機咋喎
好似你嗰段所以證據咁
剩係影住話error
根本佢係咪入張壞咭入去都無人知
個個牌子都咁L多打手,抹黑
永遠都係睇完就算
只有三島一八呢啲咁嘅on 9仔先會信到十足仲要打晒飛機
你件豬閪真係夠撚晒無恥㗎啵

你上次話影相無人用Sony,我拎出美聯社同英國pa media通訊社有用Sony收你皮

之後你話香港Sony用人用係因為香港人聽香港Kol噏先用,我貼埋日本BCN銷量圖Sony已經超過40%仲多過canon嘅26%,問你日本人係咪又係聽香港Kol噏完先買Sony,結果你又收皮

今次你又質疑我話EOS-R死卡,我貼圖又話我出處有懷疑,我而家貼埋youtube link啦,你又精神勝利法睇唔到,而家又話我鳩噏

屌你個弱智豬閪做打手做到咁既質素,次次俾我實例刮撚到你啪啪聲嚮,你主人又扣你狗糧啦
咪覆咗你根本係公司同sony嘅商業決定只後迫9全公司用囉
打少啲飛機啦你已經射唔出咗死虧佬
有晒實例有晒link有晒片,唔通信你“青山大道”呢件淨係識得狗噏嘅豬閪打手咩,你邊撚個呀?你豬閪嚟咋,你柒頭嚟咋
你睇我個名都知我邊度出嚟啦
我當撚狗咁撚你咋 on 9仔
係囉,咁按照你邏輯咁之前全世界用canon一樣都係公司同canon嘅商業決定之後迫鳩全公司用㖭 , 你以前一樣用嚟打飛機㖭, 但你而家唔好話打飛機啦,你而家連飛機都無得打,你直虧撚到頭都扯唔到,機都起唔到呀!豬閪臭契弟
就係睇你個名就知你係邊度出嚟,而家就係當你係狗閪咁撚,豬閪咁屌,白卡佬咁玩咋“青山大道”
發佈嗰陣2299美金,但係性能差人成代,咁咪屌佢
而且5d4個sensor有咩咁勁?
垃圾操控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞