Canon 用戶討論區(26)EOS R3 is coming 一闊三大

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
換嘅概念姐 你自己入人台挑機 話其他人唔識用係人嘅問題
仲長篇大論講到自己比人迫害緊咁
唉事旦啦 用canon嘅都自己拎苦黎辛㗎啦
人嘅問題呀嘛
唉 留島不留人你又係嘅
做咩話人fanboy呀 同人講對唔住啦
我唔想同人討論相機都好似翻左幼稚園咁呀
單單打打咁
同人講對唔住啦 人地覺得侮辱左佢呀
有來有往啫,你叫得我就Sony fanboy,我都可以叫返你做奸狼犬咁天公地道㖭,唔明你咁班奸狼犬一犬呼應百犬吠聲咁大反應做乜
block撚左個傻閪啦,佢識閪英文咩
呢啲咪偷換概念囉
自己入人場話人有問題
打一大篇野話要「平反」Sony
到人地只係陳述事實話你撐Sony
自己唔認又要話翻人犬
跟住話人大反應
阻住曬人地討論
挑機?挑你老母閪呀
事實佢個人習慣唔識用係佢問題
其他人用都無問題
係canon post見到有人唔了解Sony就話做唔到,衹係糾正返佢話Sony事實做到,無踩canon,咁都唔得呀?仲好意思話人fanboy,嘩!好惡呀!你話人做得,反駁返就唔得,真係惡過共產黨呀!你不如同版主講以後開post標寫明衹準屌其他牌子,不準其他牌子用家入嚟辯護啦
又偷換概念啦
由頭到尾我同一眾巴打都話貨比三家冇問題㗎
唔好屈得就屈呀
同埋用機操控個個人都有preference 㗎啦
你就話人有問題 姐係如果我用a6100個啲入門操控又有問題?
係到針對人地嘅喜好
呢個仲叫做討論其他牌子咩?
討論定引戰自己諗啦
最後希望你影多啲靚相 生活愉快
偷換概念嗰個咪你囉奸狼犬
容許人話我fanboy
不許我話佢奸狼犬
又話fanboy唔係侮辱
我叫你試下叫iPhone用家做ifanboy,你自己知柒又唔認
我無踩canon,你叫我踩iPhone?
你仲唔係偷換概念?
你點止偷換概念,仲雙重標準㖭
賤種狗閪奸狼犬

還錢俾Citi啦死乞兒

[url]屌你老母千祈咪撚再用citi卡
https://lih.kg/2796866
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
我唔識英文上緊bilibili搵翻譯
係囉,唔care又咁大反應?奸狼犬
睇你件撚款咪係嗰啲對住唐人講鬼話,對住鬼佬就口啞啞嘅賤種嚟
翻譯完啦?
佢口唔口啞啞我唔知
淨係知最大反應個個又係你
唔識英文要上bilibili搵翻譯個個又係你
至於邊個賤種呢 我又唔會話係你嘅
費事激到你扎扎跳啦

係囉!中文都唔撚識,法國?法你老母呀!你邊間學校出嚟㗎
好奇一問如果小學學歷可以搵到咩工
網絡PR或者打手得唔得?

識你老母閪咩 個個都識中文㗎

係囉
“發覺”兩個字都唔識寫
你幼稚園畢業㗎?
法國?

算唔算回力標
條友仲要唔夠我講 專登搵到2018同我spin
回你老母閪咩
唔好話英文呀!你而家連中文字都唔識呀豬閪

法國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞