Canon 用戶討論區(26)EOS R3 is coming 一闊三大

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
冇嘅 呢度就canon討論區 你就係咁討論隔離廠 其實冇乜野嘅 貨比三家姐
我又比翻個建議你呀 入手機台apple討論區同人講Sony/三叔影相點勁 有摺芒 再話apple唔掂 睇下入面點囉
呢到一開始都冇人話你㗎
人地鍾意canon色canon操控
你就同人講到Sony點好點好 跟住又扯去4k50格可以買a7siii 同 a1
又強調唔識用Sony 係人問題
冇嘅 可能canon人真係有問題囉
只不過你要討論Sony呢可以稍移玉步去Sony討論區
你要宣傳Sony或者追擊canon亦都可以出面開post
講真三島蛇我撐你追擊canon㗎
啲機鏡又貴又冇貨
又何苦入黎呢
所以呢到唔反感人貨比三家
但顯然呢到啲人反感你姐
你唔使偷換概念啦
第一,我覆佢嘅內容無一句話canon唔掂,我衹係講出A7係做到,糾正返佢話Sony做唔到佢所講嘅嘢,話用唔掂係佢個人習慣問題,無叫佢買Sony

同你叫我拎Sony或三入apple post挑人機話iPhone唔掂係兩個概念,你唔使玩偷換概念啦

第二,我陳述事實,就有條柒頭話我係Sony fanboy ,我話返佢做奸狼犬,你惡到佢話我就得我話返佢就唔得

你又護短幫佢兜話叫人fanboy唔係侮辱,咁我叫你入iPhone post叫apple用家做ifanboy睇下人哋係咪侮辱,但你又想偷換概念叫我拎Sony或三星踩人哋場話iPhone唔掂,你都癡閪殻嘅,我衹係幫A7平反,無一句踩你canon幾唔掂,你睇返我覆佢內容有冇一句踩canon點垃圾法

想偷換概念?果然夠無恥啵奸狼犬
原來有人中文都唔太識
今鋪真係小學學歷啦
You’re god damn right
Just like no one would spend all his time on his pets

原來你真係幼稚園畢業
咁多法國呀?豬閪
你真係唔撚識中文㗎啵

屌你老母原來你係死基佬嚟
唔怪得咁屎忽痕摟屌格啦

唔知大家點睇呢單新聞呢
有時一個人嘅修養同教育
真係可以從佢嘅言語同行為反映出黎
何君堯呢啲就係典型嘅低質人種
So do you

中文都唔撚識學人講鬼話,對住唐人講鬼話,對住鬼佬就口啞啞嘅陰陽屎忽鬼死基佬,扮識英文成日落重慶大廈搵黑人屌你屎眼呀?死基佬
佢條藍屍淨係識用大陸source嘅je
哎喲!乜原來屌屎忽玩後欄就會好教育同好修養,乜原來有關係嘅咩
落重慶大廈俾黑人通渠通撚懵咗呀?咁連中文又唔撚識嘅死基佬叫咩呀?,叫做陰陽屎忽鬼

你直頭貼埋QQ link㖭
死支那狗
你仲要貼黨媒旗下嘅QQ link㖭
https://lih.kg/2802518

死藍屍傻閪唔識英文就聲大夾惡

blk左佢見佢係度吠真係爽,人唔笑
慢慢吠慢慢打大段字啦傻閪,你玩緊單機渣

你件死乞兒拖Citi bank 三舊水卡數被罰後癡撚咗線咁屌用Citi bank嘅人係藍屍㖭(你咪就係用緊Citi 信用卡拖卡數被罰囉)你自爆自己係藍屍呀!豬閪
哎喲!又話blk咗我,又點解知道係我又係度應鳩我呀?死乞兒
屌咗你咁撚耐,唔敢正面回應,淨係識得負皮後再狗縮返係你老母塊狗閪窿入面咁撚柒呀?死乞兒

還咗錢俾citi未呀?死乞兒
2021年11月拖到而家2022年一月中啦,三舊水都無嘅死窮閪,過年你又要摷垃圾桶執垃圾食啦
快啲落街乞夠錢還俾銀行啦支那死窮閪大種乞兒

[url]屌你老母千祈咪撚再用citi卡
https://lih.kg/2796866
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
係囉
我個人都認為叫你做奸狼犬係無侮辱性㗎

你同個條陰陽屎忽鬼咁鐘意一齊講英文咁啱嘴形,你哋兩個一齊落開重慶大廈用英文搵黑人一齊搞基屌屎眼架

乜原來啲奸狼犬仲要係死基佬嚟,真係大開眼界

傻閪
慢慢吠啊
隔一陣撚下佢,隻顛狗就準時吠逗下佢又會打大段字,撚狗爽yy
封都封得彻底啲啦豬閪,又唔敢完全封鎖,又要睇,又要靜靜雞俾負皮之後再扮blk,你而家咪應緊我囉,扮乜撚嘢blk呀又要威又要戴頭盔嘅傻閪

還錢俾Citi啦死乞兒
咪撚扮睇唔到呀死乞兒

三舊水都還唔起嘅死乞兒學人話撚狗,人唔笑狗都吠,你呢件三舊水都無嘅死窮閪就真係似狗多啲

[url]屌你老母千祈咪撚再用citi卡
https://lih.kg/2796866
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

青山走犯
請問副廠電有冇話咩牌子好d? lpe17
條友同何君堯有幾分似
開新post頭版可以加翻呢張圖
Btw 留名佢又引唔住quote我屌柒我
原來係你呢件連後製空間係咩都唔知嘅死廢柴,仲以為係鬆郁濛咁解,學多啲基本知識先講嘢啦傻閪
LPE17本身已經細容量
再用副廠我驚打唔夠一陣就冇曬電
次次翻屋企都成副麻雀咁等叉電就唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞