『薪火post』BNO 續期資訊(2)

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
而家好靜了
而家好靜了

要續嘅都續左
而家好靜了

要續嘅都續左

Sam巴打嗰case最後點
今日人少少返公司color print
靜係好事黎
今日人少少返公司color print

識玩

可以share下你個行程比我嗎?

我frd 個行程比較少野,超relax個款,上午休息,下午先去咁

第一日:香港飛去jakarta再飛日惹!
第二日:去婆羅浮屠,普蘭巴南
第三日就join返個3日2夜tour,去婆羅摩火山同埋伊真火山!
完左join佢會帶你到峇里睇梯田,水神廟

nice

峇里好塞車

今日坐taxi,12點9上車,去了兩個地方,7點回到酒店,港幣$430(而已?)

峇里d景點一日去唔去得曬定要分二日?

唔知今次會唔會唔洗台證
第一次換返bno就去咗北歐旅行
結果要問個關員先會蓋印落passport
本身睇一兩眼已經ok
同行fd子用特衰會睇耐d同會自動波蓋印落去
轉左being processed 10日有多
第一次換返bno就去咗北歐旅行
結果要問個關員先會蓋印落passport
本身睇一兩眼已經ok
同行fd子用特衰會睇耐d同會自動波蓋印落去

最後佢知唔知究竟點解要蓋印

唔知今次會唔會唔洗台證

出境嗰陣吸個 VOID 印你就死得
唔好意思 睇完份doc 有d唔係好明
本身 我有本96年發出 06年到期既紅色bno
係呢個情況下
我係咪要用applying for a first passport 而唔係 renewing a red passport
麻煩哂
係呢個情況下
我係咪要用applying for a first passport 而唔係 renewing a red passport
麻煩哂

你填晒資料佢就會自動 set 晒

唔知今次會唔會唔洗台證

我身先士卒
係呢個情況下
麻煩哂

你填晒資料佢就會自動 set 晒

原來係咁既 好麻煩哂巴打
留名

唔知今次會唔會唔洗台證

我身先士卒

其實出境果時先吸void印
咁洗唔洗補錢簽證

唔知今次會唔會唔洗台證

我身先士卒

先乜撚
你又唔係第一人
同埋我想講其實睇到
個人資料嘅嘢最保險係用紙遮住
要後期改嘅話請用 solid brush
同埋我想講其實睇到
個人資料嘅嘢最保險係用紙遮住
要後期改嘅話請用 solid brush

改程式好易EDIT返遮左的野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞