『薪火post』BNO 續期資訊(2)

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
得張BDTC出世紙 沒有BNO 現在只能J住老母本BNO先

本bno無included children?
護照呢啲嘢真係唔好亂放 亂掉

點會退比你呀
正常護照程序好合理

有幾合理?都唔做比我keep我d相黎做乜

可能證明到你有bno果陣唔洗你再寄掛

咁你不如叫佢退埋錢比你
佢都唔造本護照比你

做唔做到都唔會退返錢
護照呢啲嘢真係唔好亂放 亂掉

就算冇記錯攞唔到證據出嚟都係死
快啲反轉間屋
得張BDTC出世紙 沒有BNO 現在只能J住老母本BNO先

本bno無included children?

就係0 冇得怨父母 唯有自己爭氣

點會退比你呀
正常護照程序好合理

有幾合理?都唔做比我keep我d相黎做乜

可能證明到你有bno果陣唔洗你再寄掛

係就好
你記得係紅色護照其實係咪中國護照
你屋企人帶你去嗰時佢地用咩護照

98佢地已經廁板緊

98佢地已經廁板緊

咁先唔好計你記得係用紅色
你點知你 02 年先拎第一本廁板?

98佢地已經廁板緊

巴打當時幾歲?
https://www.passportindex.org/byRank.php

好多passport都係紅...會唔會係葡萄牙?
https://www.passportindex.org/byRank.php

葡萄牙仲好啦

咪玩啦佢點會無啦啦有葡國
想問下關於名果度 例如姓陳 CHAN
我手誤填左CHaN 俾左錢先發覺 有冇得救
另外declare果度話要搵countersigned 係咪一定要搵人副簽先交得表
另外declare果度話要搵countersigned 係咪一定要搵人副簽先交得表

留名睇姓CHaN

副簽自己衡量博唔博

有機會彈返轉頭

留名睇姓CHaN

副簽自己衡量博唔博

有機會彈返轉頭

副簽就唔博啦
想問下姓果度有冇辦法補救
兩位巴打唔好笑我啦 我知係我ON9
宜家有冇辦法補救
小事啦,你幾時有見過印上去嘅字有細楷

等睇 C HA N

姐係唔洗加簽證明係自己手誤?
可以咁就照PROCESS其他程序?
留名
等睇姓CHaN

98佢地已經廁板緊

因為我D廁板全部冇唔見,最早個本已經係2002
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞