『薪火post』BNO 續期資訊(2)

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
過期19年 身分證加過英文名
無副簽 輕鬆批
利申 有舊bno係到 一齊寄埋去

呢封做住址証明得唔得?

今日搵到人幫手副簽啦

如果呢張住址証明用到聽日就寄得

如果呢封野,係用英文地址,以及頂部銀行logo係彩色嘅就得,寄正本過去

唔該晒巴打
過期19年 身分證加過英文名
無副簽 輕鬆批
利申 有舊bno係到 一齊寄埋去

變左please contact us了

今晚要打電話去

今晚要打電話去

留名睇結果

今晚要打電話去

祝順利

今晚要打電話去

祝順利

祝順利

今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

今晚要打電話去

建議你唔好提 CI/BDTC 同埋你唔知啲乜
btw 佢唔係應該會 email 你先咩
我覺得你睇定啲先好喎

今晚要打電話去

我覺得你睇定啲先好喎

教唆他人作虛假陳述

btw 講下笑

今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

祝順利
今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

多謝各位
今晚要打電話去

我覺得你睇定啲先好喎

綠色字唔係好明...?

我冇收到任何email喎...
不過變Please contact us都唔方好野
上次有位絲打轉左Please contact us之後兩日就收到rejection

唔會提 CI 啦,另外應該唔會係BDTC,因為印象中回歸後我本野都仲用得
報個喜先

厠板出年5月到期 今年10月開始整

28/11 寄speedpost
30/11 到
2/12 轉dispatch
5/12 DHL sms 我
7/12 取件

文件有舊bno (過期15年),厠板全彩影印副本,HKID Card 彩印副本,兩份地址證明正本 (大學同HSBC 信),declaration form 同埋兩張相

張form 要副簽 仲要求出世紙正本 但我兩樣都無都過到骨

年尾可以用新passport 去福岡啦
報個喜先

30/11 到
7/12 取件

文件有舊bno (過期15年),厠板全彩影印副本,HKID Card 彩印副本,兩份地址證明正本 (大學同HSBC 信),declaration form 同埋兩張相

恭喜曬
仲有要多謝呢到提供咁多有用資料 我先可以成功續番 唔該哂大家
報個喜先

30/11 到
7/12 取件

恭喜巴打
我寄咗副簽冇寄出世紙
聽希望成功
劉明
今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

多謝各位

打左電話未
今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

多謝各位

打左電話未

人地都未開工
今晚要打電話去

祝順利

祝順利

祝順利

多謝各位

打左電話未

人地都未開工

而且我未放工,send左個enquiry個去先
今晚要打電話去

我覺得你睇定啲先好喎

綠色字唔係好明...?

上次有位絲打轉左Please contact us之後兩日就收到rejection

唔會提 CI 啦,另外應該唔會係BDTC,因為印象中回歸後我本野都仲用得

冇必要就唔好提你唔知自己有冇 BNO

email 你就等下先啦
佢有嘢搵你一定會 send email (唔通真係預個個都係痴線佬不停 check status 咩)
就算你驚佢 reject 你,你打電話去可以點?
我覺得就睇定啲睇下佢想點先 reply
今晚要打電話去

我覺得你睇定啲先好喎

綠色字唔係好明...?

冇必要就唔好提你唔知自己有冇 BNO

email 你就等下先啦
佢有嘢搵你一定會 send email (唔通真係預個個都係痴線佬不停 check status 咩)
就算你驚佢 reject 你,你打電話去可以點?
我覺得就睇定啲睇下佢想點先 reply

咁我又唔會提我唔知自己有冇嘅,因為都真係幾firm先入紙,我只會提我用佢去過泰國而毋須簽證

剛剛再睇,我屋企人轉左dispatched,而我就係contact us,即係好大機會我係rejected,否則如果係得嘅話應該係會等埋先出

我覺得個結果其實已經係出左,只不過係心急想知佢究竟想講咩姐

比你講中,我真係痴痴地,開頭個禮拜係當佢股票咁睇,就算呢兩個禮拜一日都睇3-4次
巴打係咪等到痴咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞