(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區 106

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
下個月join 西灣河
想問整雞胸三文魚嗰啲轉用氣炸鍋整得唔得
本身係就咁白焯
點解唔得
btw點解要食雞胸
好似DEFINE左做gym就一定要雞胸咁
你預佢地返11-10 ,誰惡誰大誰正確 夠惡夠大隻就可以打橫行 ,pt 做floating 目標係 一個人黎既女士 ,肥仔肥妹 ,蜥蝪仔 ,四眼仔,第一次入場連廁所都唔知係邊既,唔知自己做緊乜 搵下一部機搵好耐 睇機上面塊版既教學 果啲人
佢地埋黎教你 如果你覺得自己無需要,咁佢地講咩都回應 :自己黎得啦 唔該 保持禮貌,因為行業有太多老鼠屎 你太直接reject 某啲pt 會人身攻擊你 為免唔好自己太難受 保持返禮貌會令自己無咁易hard feeling
你捱到頭一個月 就恭喜你暢通無阻
飲食7分 重訓3分嘛

自己重訓嗰part唔夠好

咪諗住食得清少少

但白焯好撚難食
白烚呢樣野簡直係侮辱咗人類幾千年嘅煮食文化
但氣炸比起白焯會唔會冇咁健康
飲食7分係指食夠蛋白質姐
大把方法食夠啦
除非你比賽cutting啦
否則唔一定要挨雞胸既
想利用埋新手期減埋脂
😅😅😅😅😅😅
diet同做gym係一世架師兄
搵D自己鐘意既野黎食啦
試下自己用sweetener整雪糕
爆谷用0卡路里爆漿
蛋白西多士
好多好食又有蛋白質既方法既
食夠蛋白質就得啦
佢再咁整應該成世都食唔到雞胸
坊間stereotype左減脂一定要食雞胸西蘭花
其實雞柳都好好食
咁仲可以食啲咩
想上磅增肌
如果想食多d蛋白有咩食物推介
雞胸食到少少驚
其實蛋白質牛,魚,蛋都係好好既選擇,
除左protein,食夠carbs都好重要
吊頸都要抖下氣sustainable先最重要
我平時都係4-5日喺屋企食雞胸

假期果陣就出去食 屌下扒又好 食burger又好 日日食雞胸好惡頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞