(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區 106

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
根本唔會執
十個有一個簽PT都夠
有冇多d花生
板雞餐 加2隻翼 飲凍0茶
https://youtu.be/gMgCsT8QebM

仲慢慢追緊post學野,剛剛見到段片,希望有佢的堅持精神
其實有個問題, 片中人既身型係咪點操都係咁細定其實增肌後可以再大d
40歲唔落野係咁上下啦
本身T LEVEL 已經開始慢慢低
上到磅幾大件都得
當然仲要睇天生骨架

你可以查Ifbb pro好多瘦底上
本身都好細件
https://www.youtube.com/watch?v=uCREW0UCnwU

我對e方面唔係好了解, 所以想問多d

好似兆佑咁, 雖然佢話唔係以肌肥大為目標, 但係佢三大項都算係大佬級別, 同埋飲食都好健康, 就算係powerlift都一定會gain到muscle, 點解一著衫就同普通人一樣身型既?
無,都係聽返黎
多數係飲食吸取卡路里唔會比日常消耗量差太多,同埋玩能量系統,每日食幾千都可以燒幾多,唔大好正常
[老鼠屎]以為改名洗底就唔記得你虐狗?
https://lih.kg/2480434

臭Mk 扮黃呃家長錢 仲要虐狗 咁大件事冇人講
好, 明白, 睇黎要下d苦功

操左一年, 頭3-4個月重左6-7kg, 之後到而家都一直維持係67
呢到係比高手中嘅高手入
入黎for 串人
新手中手就走先
reebok 可以去海港城果間試

上網睇見到奶粉唔好空肚飲
等我仲每日朝早空肚舉完鐵先再飲
屌 咪撚信撚埋D師奶科學
幾時飲都得 冇咩分別

屌等我啱先仲plan緊以後起身既時間表

Btw想問舉完鐵再飲粉之後先跑步得唔得

驚飲完粉即刻帶氧冇咁好
冇撚所謂架師兄 唔好諗咁多
唔好為左飲粉影響你生活
生活被影響得愈多
習慣愈難養成
好灰練咗咁耐
每隔一排磅下重同自拍比較下
前幾日係gym rm 半年重咗6kg 個size都明顯大咗
點知今日影張團體相 發覺自己睇落係肥咗無肌肉
懷疑重果6kg全部都係脂肪 但明明有舉重咗
每次到shoulder day就覺得好悶
但唔練又會唔平衡
I'm a simple man.
when I see 兆右, I dislike.
其實條友咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞