(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區 106

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
淘寶抄人就聽得多,抄返轉頭第一次聽,抄邊個牌子
唔抖可以點
唔抖就會永久傷/永遠做唔番原本個重量之前有巴都share過 不過係上年了
https://www.google.com.hk/amp/s/amp.lihkg.com/thread/2043062/page/14
去淘寶/阿里巴巴search 涉水鞋你就會揾到有啲款同notorious lift 3個鞋底一模一樣而且係出咗好多年
我都係之前睇到外國啲人講先知 連個包裝都一模一樣
練下muscle connection
日常生活可以試吓背肌夾緊到就抽筋嘅感覺
notorious lift唔係出到gen2咩?未有3
打錯 不過反正佢第一二代都係抄人
notorious lift60美金真心幾貴
teamjoined果對同淘寶65人仔果對直頭一樣,同時間兩對係手比較過
要練 我一開始係逼自己食
A7 XL
用過1次
100蚊賣比你
有興趣就留tg
有冇link,想睇睇
張圖係之前cap低 而家條片del咗 可能俾notorious 個老細威脅
仲想笑下個fd
想買team joined 但想問下冇得試身點買

利申 古代人 買衫要試左先 uniqlo 快乾衫暫時著L
一齊加油

食野真係無難度,之前番工係一日食5餐
本身182 69kg
一年間上到80kg
依幾年先收斂咗,到而家83kg

我之前就係做deadlift搞到椎間盤突出而家有keep住物治
咁快啲放棄

點解減到咁乾上台會完全冇腹肌
基因問題
我覺得最後點都要打針,因為無論我睇物理治療 骨科 照埋MRI X光 佢地不外乎都係叫你:

戴護腕
搽藥膏
唔好做gym住
唔好拎重嘢

然後我做哂所有嘢,由10月頭傷咗 抖到2月中 我一發力最後都係會痛 然後就乜柒都做唔到 灰撚到仆街

去到最尾,我同醫生講 一了百了 打針啦咪撚煩啦 然後打完一次 抖咗around一星期 除非你格硬好大力㩒自己手腕先會有隱約痛

而家打完針個零2個月,已經冇痛 所以我寧願你唔好哂時間 直接同醫生講打針

但打針又有分打葡萄糖水 類固醇(我打呢隻)同埋血小板(最貴),要睇你嚴重程度 詳情你問返醫生 但我建議唔好拖 因為實在會令人好撚沮喪 同埋驚你惡化
左邊胸比右邊胸大少少...左手寫字
啲油上得咁撚差既
乜撚嘢 天生冇腹肌??
每個人天生嘅腹肌腱劃深淺同排列都唔同,唔係冇腹肌
乜你見到佢有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞