半年幾用生酮減咗40kg 講吓點解我唔推崇生酮

774 回覆
950 Like 28 Dislike
大把減肥case都可以食碳
bodybuild只係例子
正常人食碳水計好卡路里都唔會肥
講得1000卡肉同1000卡飯唔同都知你無撚讀過書
有咩case啊講黎聽下
大部分人減肥都無行低碳無carb cycling 都減到架喎
你無知定弱智呀
連登Youtube大撚把啦唔撚識google
你咪低碳食到caloric surplus睇下減唔減到囉
咩大把人啫講d實例聽下你唔係憑感覺上黎9up下話
杜文澤陳奐仁有無食飯
你咪落gym場睇下 問下lean嘅人
訪問下佢地有無戒碳水?
睇下人地笑唔笑鳩你
兩個就大把小朋友計數都未識
繼續自欺欺人啦傻仔
bodybuild好natural嘅又好
mp好 普通gym撚gym絲都一樣
無人會因為食carbs減唔到肥
一樣好撚有效
收皮算啦ching
邊度有效啊 show黎睇下 又憑感覺9up啊
得斷食同低碳飲食係可以完全融入生活
無肌肉去減重 食返正常野應該好快反彈
用錯既方法咪無成果lo
見到你個回覆笑撚左,
唔緊要啦,總之我就成功減有40磅,
你慢慢去食油。

請問各位相中人既身形算唔算健康。 佢話下腹未瘦到?
蒼藍鴿
笑撚咗幾時話一定要去油
加咗鹽高啲卡路里架?
唔緊要啦 我就日日大大份又長期低體脂嘅
gym撚同你講緊咩叫科學呀傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞