半年幾用生酮減咗40kg 講吓點解我唔推崇生酮

774 回覆
950 Like 28 Dislike
依啲問題自己google下啦 粉麵飯都有唔同種類
用啲高燃點既油就可以喇~ 牛油果油啦 (靚牛油果油真係唔平 用起上黎好赤) 對一家老少都好
真,根本只要output > input就好易減,正常飲食,就算食飯都減到
咩生酮呢啲根本會搞壞身體
聽日買餸睇下幾錢先
40kg好堅
不過美國fda查過有好多種牛油果油都唔係100%牛油果整,我而家用個隻chosen /Marianne's都係 100%你可以搵搵買唔買到
巴打好似係外國 唔知佢搵唔搵個兩隻牌子呢 其他牌子唔敢推
我樓上Tesco個網寫100% extra virgin avocado
唔知係咪真
HKTV買2L chosen油 309蚊 你計下
呢邊平少少喎咁
Tesco咁大間公司斷估唔會夠膽賣假野掛
睇完rotten呢套documentary 之後就覺得就算label寫話係都唔等如真係
慢慢黎先係最快
食野只要食天然野,都已經會飽到你唔想食其他野
通常生酮係玩健美去到最後1星期先會完全戒碳水
而加行緊低碳,戒糖,係唔係生銅就唔知
食菜食肉飲咖啡
但d肉有落其他酱料,其他係咪d野只可以白烚?
你咪繼續生酮囉on9仔
呢度批評生酮係同自殺冇分別
肥咪已經係亞健康狀態
呢句野我都同生酮撚講過,佢地反問我有冇睇過論文同數據
樓主有冇做帶氧同重訓?
只靠低碳減40kg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞