男朋友嫌我人工低 好大壓力

1001 回覆
94 Like 978 Dislike
咁又係...
可能係唔拍拖 但叫雞/搵sp...
有60k 就更加要搵條女搵 40k 以上啦,傻仔
多謝 我見admin manager都有30k up既
我會係能力範圍內努力做好
女仔20k 都ok 既
其實越搵得多越會嫌....大家個社會地位差太遠,俾你搵60k最少都mnc manager喇,點會睇得上啲濕9中小企admin先,成個生活品味都唔同喇
不如咁講 如果一枝公可以搞得掂點解要搵多個人一舊錢兩份駛
大家經濟上互相支持到都係可唔可以一齊嘅其中一個條件嚟
你弱智定文盲
啱呀我都有搵㗎但係人哋見都無見我
到20k果陣又會諗幾時先25k 幾時先30k
玩得個啲交配app都係想扑嘢啫屌又屌到厭曬,咪搵個藉口等你自己走,人哋有份旬工大把女送上門啦樓主唔該醒小小啦
中華巴士
TCON 行頭細, 唔敢自爆
2個CPM坐同一間房都好驚比人起底...屌
27 應該都唔係細,我明舒服又一日,準時收工一定好正(我都想)

但想進步,搵多d, 一定要辛苦d
疫情期間
我轉左兩次工加左4000添
睇有冇心搵嘅啫
你想無壓力咁唔好結婚啦
唔講擺酒買樓生小朋友
淨係搬出黎住每月使費都唔少
佢又無能力養起你
到時佢壓力仲大
唔會
有60k以上冇經濟壓力就梗係搵大波靚女聽話啦
要條女果少少有咩做
唔夠錢生活先會嫌條女冇錢

利申 搵60k以上
覺得女人搵唔搵到錢冇所謂
最緊要靚 大波 乖
番咩工
ching 同你差唔多
拍過幾次拖,不過都好幾年無女了
以前都係讀書識,返工都少單身女
無玩app,老細呢排都叫我擴展下圈子
我係身高問題
讀書嗰時就話可以逐漸了解性格,做朋友先
唔係同一環境下,第一樣一定外表先,見到已經白眼
exact7ly 話咩唔會嫌個條友應該都係搵緊20k樓下 FF得太多
你份工做左幾多年?
做緊咩類型既公司?
我以前返過外資大公司
admin位fg都有14-15k
以前舊同事做左3-4年都有18k了
做既野一定會多左
但都係相對簡單冇壓力既工作內容

睇你願唔願意出去搵其實
唔好傻搵60直情唔會睇得樓主上眼
Diu你,如果條仔有錢就唔使條囡幫手負擔開支啦,真接包養多幾條女囡啦你係巴定絲?
想知點解咁少。就算船務文員做3年野 人工都加到15K 16K啦
考政府aco果d
認真答你,每個人都有一個overall評分
佢覺得你13000人工唔夠
令你OVR分數唔合格
諗下點解個分數會唔合格
咪就係因為你外表等因素唔夠支撐你份人工

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞