男朋友嫌我人工低 好大壓力

1001 回覆
94 Like 978 Dislike
呢個留言現實啲
上面好多都係理想戀愛
樓主上年仲話同男友22歲,而家就27
又係鳩嗡/pr
巴打 建議你平時唔好諗「正常好難出去r水吹」
你要令到自己playful d,wh唔行出office,咪平時等lift或者經過見到講兩句,製造機會
唔好俾限制自己,27步冇得輸
屌 閘係懶
唔好講啲中唔中意既野 你出去開post 個個都唔想返工添
連登典型非黑即白
你一係月薪十萬,如果唔係就收聲
14k同30k中間仲好闊嘅
cmd 啩
其實瘦冇乜野 好多女鍾意瘦
報下d義工玩囉
我覺得好多做義工既女仔都好好人 性格都好好
其實我諗佢男朋友想講既唔係人工
而係上進心
好明顯睇得出樓主好懶
進修?冇
轉工?唔想對人
係完全唔想改變,樓主男朋友應該係啲想慢慢生活改善嘅人,會去試新野,但樓主唔係

所以唔關搵幾錢事,如果樓主心態唔變,都幾難一齊,男人如果諗結婚應該都會諗呢啲長遠野(同個懶懶閒心態既人一齊生活都係頹好多)
終於睇到一個正常post可以男人要求女人有上進心同安全感
真心
如果我好鍾意一個女仔
養佢我OK

不過人人唔同嘅 可能你男友有經濟壓力
人之常情
是咪 連登式好男人呀
見到個名仲唔走咩
起完樓豬底似假膠

基層/中產 lv 要求另一半人工同自己差唔多真係好正常,亦都係改善生活既唯一方法。

係去到富豪級別先會唔care, 所以先會有灰姑娘呢d 故事出現,但做灰姑娘前題一定係好有吸引力先得。
你男友認真垃圾,男女平等係咁用架咩?
明明係自己收入唔夠高,養唔起女友,
仲好意思話你收入低?
唔分手都對唔住自己。
你仲後生,仲可以搵到更好
返foodpanda都有2萬幾一個月啦
老闆唔正常
搵20k但月月清既人我係唔會考慮
而家搵得少未必將來都係
咁你屌番佢轉頭啦 咁低人工 要人同你涯
樓主你上年話自己22-23,今年又變27?
13k仲要多野做點頂
起薪低過20k既工應該都係要輕鬆冇野做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞