男朋友嫌我人工低 好大壓力

1001 回覆
94 Like 978 Dislike
咁萬零又唔夠洗
冇諗過串邊個
其實我係覺得搵3萬嫌搵萬幾既
好似五十步笑百步 冇乜資格嫌人

又唔係個個男人都會嫌女人搵得少
起碼我唔會理個女人搵唔搵到錢
我想要第二D野

樓主想同依加條仔一齊
一係努力搵錢
因為條仔擺明唔係過得好舒服 所以先咁著緊
理解既 因為香港生活壓力真係大
唔想努力就搵過第2個吧啦
咁你人工都唔係好差姐其實,唔似樓豬,你呢單係你ex問題而唔係你問題 佢覺得你人工低ok,低定高其實因人而異,但佢一係就開聲直接講,一係就直接分手就搵第二個,而唔係騎牛搵馬派帽囉
上面咪成堆女權撚屌緊樓豬叫佢唔好咁懶囉做乜撚野唧你女人攤大手板淨係識等條仔養發夢做少奶奶、男人老馮要養女人,哩啲唔係女權呀你訓撚醒未呀
咁你咪繼續一世收兵囉如果你收到再講,你係有姿色既晨早就識左個二世組埋單啦你係唔係上連登哂腦?現實中唔係真係有閪就大晒㗎
譚仔呀姐都有 16 k

你不如問下佢 bb 我知錯 la 我去做譚仔好唔好呀
唔該唔好屈女權撚

佢依種提倡”覺得女人做廢柴都係大撚晒+男人要欠撚咗女人+女人冇責任+吃喝玩樂做飛機杯係女人嘅天職/返工養家係男人嘅天職供樓係男人嘅責任”既人,唔係女權撚唔該佢係自私撚+蠢女人

真正嘅女權提倡嘅,係女人要自強如呀 果香港有咁多真女權撚,男人就唔會咁辛苦咁大壓力
佢可能上得太多連登以為連登就係現實
樓豬你唔想人生有遺憾就聽下啦,唔好淨係聽係啱聽嘅
你盲撚咗呀?無論紅字定難字user都好,上面咪好多人叫樓主努力啲囉 又選擇性失明,淨係睇啲啲自己想睇到嘅嘢
你揀人人揀你你都識講啦 你屙篤尿照下鏡望下你自己個樣先
由佢啦,佢個腦仲喺清朝,番支那就啱撚晒佢,佢仲未明咩係男女平等有權利就有義務

同埋隔住個mon已經知道佢唔係靚女,但係係一個性格都幾差冇咩self awareness嘅人
離題講講
睇完電子雞個post,女神有男朋友佢地都照課金養
發現香港有d笑貧不笑娼既風氣

樓主個男朋友做咩一齊前唔講聲接受唔到你而家個人工?
食完先講?
呢排返工已經夠忙夠大壓力
萬零可以有咩壓力
同埋睇你講嘅嘢覺得你思想都成熟,依個可能都係你男朋友同你一齊嘅原因
This
因為佢哋到而家都唔知咩係女權
你唔會同到自私嘅人溝通
你問清楚的好,如果係因為想你留一萬買自己野定係真係唔想同你供(你供得萬元又要落你名)
分唔到曲定直
公司出得咁既糧俾你,係炒你都費事,多你一個唔多,少你一個唔小,重點係你覺得自己值依個價先係重點。唔知係你果行本身冇前途定你個人本身冇前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞