男朋友嫌我人工低 好大壓力

1001 回覆
94 Like 978 Dislike
點解男人搵呢個數就算少 女人就唔係
你係咪覺得現今女性弱過男人
咁咪係囉
有啲位正有啲位差 宜家仲要宣誓
但你就淨係focus好嘅位
覺得「再辛苦都屈晒機」「上返天堂」
咁無得講
其實admin好易被人炒
所以後生搵份搵多d既工係好正常
否則過多幾年30幾歲 又冇特別技能又冇學歷
做sales賣衫都未必請你
真係對自己負責就應該諗多d將來
唔好過份睇重男朋友點諗
因為依個世界冇人擔保可以養你一世 結左婚都可以離婚
只有自己先最可靠
如果係男人開post又唔同講法 你條仔臭鴨黎
邊撚到推斷到出嚟
我咪勸樓主揾過個囉
佢事實就係上黎怨,你講乜撚佢屋企未怨/男友把自己看得這麼高?

你唔好ff當事實先得架
你個名
物管真喺無得揀,先好入行,日日都有挑戰。。。
不過都衷心建議如果考慮成家立室嘅時候自己都唔好太過懶散。
至少會增值下自己
你同我講有用?
而家就係樓主回頭先是岸
揾個過體諒樓主嘅男朋友
又黎ban我做乜?
你勸樓主一件事,你講到樓主大把貨個男仔自視過高就完全係脫離現貨,有意思咩
岩呀就係冇親
憑乜樓主要受呢佢呢d壓力呢?
自己想點憑乜人哋指指點點
回頭是岸啦樓主
揾30k就話人揾得少
個男人有無理過樓主感受呀
我知呀男人就梗係懶係理性咁
實際就冇理過樓主感受
可能樓主條仔當一盤生意咁睇呢
幫公司(未來既家庭)搵唔到錢不突止,仲要養住你
加上又冇不可取代性,自自然然就會take action架啦
13k少係事實,個男人唔好話搵30k,就算搵0蚊都有資格講

一味屌個男人,樓主又有無諗過對方感受呀?
對方想樓主搵多幾千,樓主第一次反應唔係話好啦試下啦,唔試過點知
而係嘩打份hea工唔好咩,點解要咁辛苦

佢又有無諗過個男人感受呀?男人生出黎就要操勞啲搵多啲俾屋企既?個女人又付出左啲乜撚嘢呀?
樓主 佢同你講你揾得少
可能真係諗緊未來
但佢有冇比d實際d嘅建議同行動呀?
有冇叫你去試下in d乜乜工呀?
如果冇就算啦 千祈唔好嫁
自己一個仲開心呀
呢d男人剩係想揾個經濟伙伴
對你應該都冇乜點上心
加油呀絲打
30k嫌人哋人工低,幾趣致!
呢個真呀
所以樓主戴眼識人
你要咁比較冇意思架喎
所以你想要既係合作夥伴囉
咁我哋係唔會有結論
屌你啦一路點條死路樓主行,佢package係掂既洗依家上黎開post?外在條件掂唔掂呀?係咪持家有道呀?係咪富有内涵呀?乜都唔撚係仲要唔撚長進,真係祝佢好運。

依家大家就係見佢package唔得先要佢增值自己搵返好啲既男仔,佢一路搵13k識多幾多個男仔都係咁既下場。
嗱我冇話過樓主唔洗自我增值喎
係講個男既唔要得
佢p咗成年都仲未甩
你想要既係master-slave關係,我就唔撚buy既,依個年代女人唔應該係男人既附屬品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞