男朋友嫌我人工低 好大壓力

1001 回覆
94 Like 978 Dislike
你真係幾廢下 有時人工反映左學歷同圈子
可能你平時都已經入唔到佢圈子
100k 專業人士
只想搵一個15k以下,開工等放工既女女
以我為中心就ok
連登指數:50k
樓主同你條仔人工加埋都去唔到連登仔門檻
27歲搵13K唔覺得有問題 咁係個人自己出左問題
成世人流流長 唔通真係唔會自己諗下自己個path
再者而家係拍拖 維持一段感情唔係淨係一個愛字 你仲要有責任同付出 雙方都係
睇見都覺得伏
去高級商場做保安仲好啦
假設樓豬冇玩膠

我覺得最大ge問題唔係樓豬男友度 雖然佢嫌樓豬廢搵得少 27歲得 13k

而係樓豬到拍拖個陣透過男友把口先覺得27歲13k 係低人工... 就算唔係拍拖洗費多 你係香港13k可以過咩生活...

根本唔係雙方對錢價值觀問題 而係樓豬你對自己最基本ge上進/要求都冇...
你有下屬係咁?
何止30k
輕鬆300k都得啦
好老實!27歲人搵得萬一蚊點生活
都係分手,唔好累人
咁應該你個人炒車
咁拎d錢去韓國整容算啦
唔好瀨個市
admin呢d無前景既職位..27歲打算做幾耐?
以前有個
疊文件上面寫張 memo 叫佢寄比客
佢痴張 memo 彈返份野比我問「地址?」
我屌呀你唔識入 database 睇個客地址?我有時間寫地址落張 memo 度比你抄我唔撚寫落個信封度你 lam 個膠水位埋口就算?

叫佢 filing 佢永遠由 A 開始,通常一日之內都做唔到去 M 打後,亦都唔會第二日返黎 pick up 返 (因為第二日有第 d 野做)
久而久之 M 打後果 d 積住都無 file 到個櫃桶逼到擺唔落
寫張紙提佢由 Z 開始做返轉頭
佢睇唔到定咩,都係由 A 做到 M 就完
我 d XYZ temp file 永遠特別厚......
人工從來唔重要
有冇樓或者自住物業先
去考紀律部隊算啦,仲要有公屋添
感建分啦
條仔嫌棄你人工低 已經唔愛你啦
愛你就做到4/50k 做埋你果份
上面話要求樓主要有上進心
曬氣啦 一生人做自己舒服咪得囉
個個都要跟社經地位 有乜好處先
咁都大壓力,我係妳男友應該飛左妳,抗壓能力太低點過一世?
得罪講句 樓主咁摺外型都唔方好得去邊

學歷內涵又欠奉 搵到個30k bf 都已經好好彩啦 仲講咩有錢仔自量吓啦
中巴?
一時又話讀lingu
一時又話22歲
又話上年先拍拖
係唔係假膠自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞