Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
巴打覺得x70點?

輕便、畫質好、定焦、近拍好用、光圈唔夠大

諗緊買x70定RX100M3 主要street snapshot 同旅行用

http://photoblog.hk/wordpress/177693/消息指出因-sony-停產-1600-萬像素-cmos,部份富士-x-系相機壽命
你地平時ev 有冇推高少少?
覺得佢個測光比其他機暗

利申:x70
用緊x-pro1見2出左心郁郁
有無巴打入左?
Xt10冇哂咁滯
Xt10冇哂咁滯

唔明點解要停產
Xt10冇哂咁滯

唔明點解要停產

水貨都冇晒?
之前拖得太耐冇買到而家冇晒行貨
見到水貨個價錢
索性而家考慮xt1
Xt10冇哂咁滯

唔明點解要停產

水貨都冇晒?
之前拖得太耐冇買到而家冇晒行貨
見到水貨個價錢
索性而家考慮xt1

日本bic camera已經冇賣
早一星期都仲有

輕便、畫質好、定焦、近拍好用、光圈唔夠大

諗緊買x70定RX100M3 主要street snapshot 同旅行用

就係入左x70 for snapshot

唯一缺點真係光圈得2.8 有d驚唔覺用
水貨 行貨有咩分別?
想出部xt1連kit set
你地平時ev 有冇推高少少?
覺得佢個測光比其他機暗

利申:x70

+1/3-2/3
Xt10冇哂咁滯

大手買入等升價

去上樓鋪會有
X-t10
最近入左35.2
開始中毒想買鏡
X-t10
最近入左35.2
開始中毒想買鏡

同樣用緊X-T10 早幾日諗左好耐23.2好定35.2
後尾入左23.2
X-t10
最近入左35.2
開始中毒想買鏡

後尾入左23.2

本來想買35.4 但係太難搵
23mm好唔好用
X-t10
最近入左35.2
開始中毒想買鏡

後尾入左23.2

本來想買35.4 但係太難搵
23mm好唔好用

唔錯啦 呢個價錢
新鏡又夠輕。有埋防水 街拍 野食 影人 夠做
有冇巴打知道邊到有XT10試?
上星期去showroom demo都無得玩
冇xt10架喇,罪大已經停產晒16mp cmos

試呢唔知cam2嗰部重係唔係到
買呢

試呢唔知cam2嗰部重係唔係到
買呢 undefined

有水貨店途徑入手,不過無試占真機,唔敢入
星期六上showroom玩過XT2, 個focus真係好快
有x-t1同x-e1,間唔中會拎xe-1出嚟影幾張,都係鍾意x-e1啲色多啲,不過對焦就
新手想問,支23.4 對焦會唔會好慢?想入手
因為我用過35.4 真係同35.2差好遠,
仲有35.4暗少少就唔係好對到
利申用xpro2
用緊35.2 , 冇投訴

由X-E1上左X-T1 GSE
但支1855 好似壞左轉唔到a mode
有冇巴打試過咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞