Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
買邊隻CPL好? 三羊12mm
星際big camera 有無伏
cls xpro2 graphite 型撚到跳樓…
諗緊買一步上t2定t1定xe2s好

見xe2s好似好抵玩咁 想買住黎等xt20 有無巴打指點迷津

等xt20

如果要買部黎用住等 買xt10定xe2s好

見xe2s好似好抵玩咁 想買住黎等xt20 有無巴打指點迷津

等xt20

想問下恒輝好唔好 打算去買xt2 實在太正試完
最近想買支35 1.4二手過保 見到有人放2500點睇?

抵到爛,不過要睇下有冇咩暗病

抵到爛,不過要睇下有冇咩暗病

因為我台北住 問過都算公道價
台灣都有班人玩 我部XT1都係執二手

等xt20

xt10 機身似xt20好多

+1
買部機黎等c-t20買咩好

xt10 機身似xt20好多

+1
買部機黎等x-t20買咩好
想放左枝samyang 12mm 自己太少用
想放左枝samyang 12mm 自己太少用

幾多
如果街拍嚟講
有時夜晚都會出去影 f2洗唔洗推到好高iso
可否比下意見
應該買35.4 定 35 f2
想買16mm f1.4,依家應該幾多錢買?
如果街拍嚟講
有時夜晚都會出去影 f2洗唔洗推到好高iso
可否比下意見
應該買35.4 定 35 f2

街拍iso 高最多叫犧牲少少畫質
focus 慢個下就真係f1.4 都幫你唔到

上xt2 xpro2, 35.4 既focus 即是變得可靠

xt10啦

最撚多事係你
最撚鍾意搞事又係你
最撚唔識影都係你
出相啦我要挑戰富賤滑劣劣
要俾人睇下你地d滑劣劣大作
出相

其實你係咪假膠
打手做到你咁 個牌子真係仆得街
cls xpro2 graphite 型撚到跳樓…

xpro2隻graphite同xt2唔同,睇落又唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞