Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
諗緊放唔放支10-24換16-55好

現有x-t1 +10-24, 35 f1.4 , 55-200, x100T
想問而家d xt2 係唔係仲係第一水? 有無黄mon or明顯問題?

同問
想問而家d xt2 係唔係仲係第一水? 有無黄mon or明顯問題?

同問

xt2出時第一日買,唔覺有咩問題,反而想知如果有問題果d係會黃成點

現有x-t1 +10-24, 35 f1.4 , 55-200, x100T

換啦, 再補s12

你咁既陣容我又覺得唔使換住

換啦, 再補s12

你咁既陣容我又覺得唔使換住

其實套野係夠玩既,係屎忽恆jack
同埋支16-55係仲重過10-24
仲要無防震

1655劣作直出

1655劣作直出

你個名
XT2有咩型仔相機帶??

用緊Peak Design - Slide Camera Sling 大大條 以前DSLR用
想放支舊鏡,fujinon 50mm f1.4
未有ebc工藝時嘅鏡黎,幾有特色嘅鏡。
主要係因為當時無錢買56.2又想影人像,但依家唔影人lu。

千二賣,送埋m42-fx接環,有興趣可以pm我
想買XT2行貨 ,鏡買定 23F2 ,18F2 選擇困難中

用緊Peak Design - Slide Camera Sling 大大條 以前DSLR用

唔會太長咩?

同問

xt2出時第一日買,唔覺有咩問題,反而想知如果有問題果d係會黃成點

搵唔返張圖,本身真係黄到勁誇張

Lihkg好似未有pm?
我有興趣
介唔介意我email問多少少野?
seller20110420@hotmail.com
支持LIHKG 新post

雙修 xt-1 加 a7s
35 1.8 真心正
心郁郁想入支56影人像

唔會太長咩?

真係又大又長 想換 唔夾部機
有無巴打用X70 諗緊入黎snapshot 下 去旅行影下相咁
有無人試過係淘寶買閃光燈
會唔會中伏
利申: xt-1

買左永諾yn560iv加引閃, 造工好過我預期好多, 神牛永諾果啲冇伏

有用神牛V860,不過用係xpro2成日話過熱,要加個發射器轉做離閃先得,有無巴打用閃光燈有同樣情況

我見神牛永諾都無寫support fuji
其實係咪都用到?
有興趣永諾560 iv

唔會太長咩?

真係又大又長 想換 唔夾部機

d人話lite啱好多
利申: 無機試
巴打覺得x70點?

輕便、畫質好、定焦、近拍好用、光圈唔夠大

D色水o唔ok

Lihkg好似未有pm?
我有興趣
介唔介意我email問多少少野?
seller20110420@hotmail.com

send咗email la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞