Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

拋舊磚先
有無手足要xt1 body ? 99%new 去過一次旅行用左一星期,7月係肥花買的

黑色既

有保行 ?

琴日先出左機

黑色既

有保行 ?

琴日先出左機

有保阿 好似去到7月

有保行 ?

琴日先出左機

有保阿 好似去到7月

有興趣留個email比我啦
用緊xt10+xc 16-50
點解
快門non auto
主mode=non auto
調較唔到曝光補償?
點解
快門non auto
調較唔到曝光補償?

ISO auto?
點解
快門non auto
調較唔到曝光補償?

ISO auto?

Thx巴打,較返iso自動就較到exposure compensation
點解既?

做緊功課無聊拋個磚

水藍色振袖真係好靚
點解
快門non auto
調較唔到曝光補償?

ISO auto?

Thx巴打,較返iso自動就較到exposure compensation
點解既?

你全部都唔係AUTO = M mode
M 你要曝光補償就自己收開光圈, 調教快門ISO 全手動

琴日先出左機

有保阿 好似去到7月

用一次就賣

有保阿 好似去到7月

用一次就賣

有保阿 好似去到7月

用一次就賣

齋body?無得pm有d難搞

用一次就賣

係齋body 留返支35.4 email我電話都得
窮jj想問下16-50同18-55係咪爭好遠
我上網見xt10 1650+50230同淨係一支1855差唔多價
但係通常都係影下風景應該都唔會點搞枝50-230
大家點睇 定係平千幾蚊買淨係16-50都夠
我上網見xt10 1650+50230同淨係一支1855差唔多價

點窮都最少上18-55啦..
再少啲budget就玩23.2或35.2好過入垃圾16-50

點窮都最少上18-55啦..
再少啲budget就玩23.2或35.2好過入垃圾16-50

有.2?
定係/2呀

我覺得1650又未算好差嘅 平平地玩住先都ok
果陣去台灣都係xt10+1650
巴打有冇興趣收?我都係用左兩三次

用一次就賣

問左巴打你心水價幾多先唔太識價又比唔出太多,唔啱價既無謂浪費你時間

問左巴打你心水價幾多先唔太識價又比唔出太多,唔啱價既無謂浪費你時間

岩岩上肥花睇無保既放4500到,我諗住放5k

岩岩上肥花睇無保既放4500到,我諗住放5k

telegram傾可以嘛?ID:SoleRa
如果要email就:ra24132513@gmail.com
係咪話 X100F 就發布?

想要部隨身機,日日放係袋,行到邊影到邊
xc1650好鏡黎

24mm已值回票價

緊係等新機出入二手X100T

緊係等新機出入二手X100T

成日買二手嘢都中伏,唔識 check 機
小弟上網見到 xt10 16-50 kit 全水 5000
16-50影景深又好似差d
想直上XT1又無錢買鏡
XT1 水 5000係咪入手價

利申 新手

我就係用你講個set,
係難少少做到淺景深,因為光圈細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞