Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
Xt1 買二手定水好
定下年去日本順便買

二手不了
有咩暗病就

日本啲貨應該唔驚既

會唔會平過香港水
Xt-1+tarmon a009 要用咩轉換
新手google過好似唔見有

呢個焦段冇左防震又要乘1.5 好難用wo
出左去補水出支50140好過la

追星50140唔夠用
研究左日發現fuji長焦唔太出色
不過我懶人新手唔想執相

點解唔入55-200?

利申,打手
有冇人答下旅行人像走到涯邊支好
諗緊賣唔賣支18-55

23.4 啦
支1855賣比我

F35.4呢?
我都想賣係台北到

追星50140唔夠用
不過我懶人新手唔想執相

點解唔入55-200?
[img]https://holland.pk/p0xyi5j3[/ig]
[img]https://holland.pk/qmk0sni3[/ig]
[img]https://holland.pk/rmjd07sa[/mg]
利申,打手

曾經擁有但太少機會用長焦
放左換支50230算

55-200

追星50140唔夠用
不過我懶人新手唔想執相

55200 50140 都好夠la
50140 個焦段一樣要乘1.5
何況A009 冇防震同廢一半武功冇分別
仲要冇得收光圈長開2.8
星都影唔到la
新手之前買左部xm1
用緊佢個kit鏡
遲下影想買多爆鏡頭旅行用,有無介紹

s12,35.4,55-200

XC50-230mm
同枝55-200其實差d乜?價錢咁遠既

光圈 做工 金屬vs 膠 55230大陸做 畫質

二手不了
有咩暗病就

日本啲貨應該唔驚既

會唔會平過香港水

日水平幾多?

http://www.biccamera.com/bc/disp/CSfGoodsPage_001.jsp?GOODS_NO=3005467
佢連kit賣 一定貴過香港
有無咩代用電好介紹?
XT1 只愛人像要邊支好
支18-55賣唔賣好 只愛一鏡走天涯換鏡太麻煩

肯定係56, 要人帶境就16
新手,想問無反有無抵玩選擇唔會近期買同埋budget想做到大約6000上下,希望有推介
有無咩代用電好介紹?

通常都powersmart ga la
新手,想問無反有無抵玩選擇唔會近期買同埋budget想做到大約6000上下,希望有推介

xt10, 佢7000有18-55 kit, 抵玩,有排唔洗再煩買鏡

xt10, 佢7000有18-55 kit, 抵玩,有排唔洗再煩買鏡

7000蚊夠買二手18-55同全新水xt1
有冇人可以推介下邊到買機
想買xt10 同埋1855
有冇人可以推介下邊到買機
想買xt10 同埋1855

依家停左產,應該得返水貨,琴日上三陽同四寶重有kit set 貨
除左百老匯重有邊度有xt1行貨?

XT-1香港百老匯做緊幾錢

銀色body +18 55 好似10660
黑色連kit無問 因為佢kit淨係配18 135

XT-1香港百老匯做緊幾錢

銀色body +18 55 好似10660
黑色連kit無問 因為佢kit淨係配18 135

買水好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞