Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

有咩畫質呀?唔好笑死人鳥
抹抹抹鳩抹哈哈哈

呢個acc係真貓sir定假膠

睇內容似真

貓sir竟然唔留高登
新手準備緊買 X-T1,見price最頭幾間喺三陽,四寶,六本木,領先,嚟幾間大家有無喺佢到買過嘢,得唔得,有無伏?
或者大家有其他舖頭推介下比我
唔該各位大佬
新手準備緊買 X-T1,見price最頭幾間喺三陽,四寶,六本木,領先,嚟幾間大家有無喺佢到買過嘢,得唔得,有無伏?
唔該各位大佬

三陽ok
唔該各位大佬

三陽ok

三陽買過 ok

三陽ok

三陽買過 ok

四寶買過一次都ok

唔該曬
各位巴打 想買人生第一部機旅行影下周圍影下 應該都係目標無反 筆直4 5千蚊左右 特別要求係反mon自拍
見xa系列都好似ok但比較小人討論 想知xa3比起xa2有咩野係進步左?請教各有乜野優劣 ?xa3貴千幾蚊但係google幾乎冇人講ca3咁制 求教
各位巴打 想買人生第一部機旅行影下周圍影下 應該都係目標無反 筆直4 5千蚊左右 特別要求係反mon自拍
見xa系列都好似ok但比較小人討論 想知xa3比起xa2有咩野係進步左?請教各有乜野優劣 ?xa3貴千幾蚊但係google幾乎冇人講xa3咁制 求教
想入XT 10
買2手定全新好

比我一定二手
個價好好j 貨源多
Xt1反而少貨

同埋好想知點解啲人咁中意唔keep盒

但2手body 怕唔識check機
因為1手都係3k8 2手都係平幾舊

我開頭都諗住買二手xt1 但都係算
新手乜都唔識check

諗緊上直接xt1
xt買2手都講得通 但xt10差少少就冇理由買2手
見xa系列都好似ok但比較小人討論 想知xa3比起xa2有咩野係進步左?請教各有乜野優劣 ?xa3貴千幾蚊但係google幾乎冇人講ca3咁制 求教

同問

同問

X-E1試機
有幾張手震 要練好石膏手
各位巴絲平時DR set幾多?
新手唔係好明依個數值
唔該各位大佬

三洋唔好喺嗰度買filter 記住記住記住千祈唔好喺嗰度買filter
唔該各位大佬

三洋唔好喺嗰度買filter 記住記住記住千祈唔好喺嗰度買filter

佢有問但我話唔使
唔該各位大佬

巴打你係三洋中伏定四寶
上面我記得你屌過四寶賣假filter

新入富士,買左x70 本來仲諗緊GR2 定佢,最後因為touch mon, 自拍而買左。

呢幾日會出去試機,到時post下相
留名
唔該各位大佬

巴打你係三洋中伏定四寶

shit
之前仲係三洋買左塊hoya nd32 for samyang 12mm
不過暫時冇問題
想問filter發左毛有無得救
唔該各位大佬

巴打你係三洋中伏定四寶

3 羊 bad bad bad. Fourpro okay bought once there.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞