Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
四寶無xt1貨,三陽我去到已經關咗門,最後去咗百記入手 終於入手人生第一部相機

百記有冇送野

送電池,腳架,card reader,相機袋,抹布,同百記自選贈品。我覺得已經送咗好多嘢,覺得幾開心,但家人話嚟啲必送應該R多啲贈品。(無R贈品,我覺得我已經打搞咗人個半鐘唔好咁多要求)

但記憶卡真係要R
其他嘢當你玩耐左就會知啲贈品有幾垃圾

但喺唔喺好識用,同埋我唔知唔送記憶卡 返到去打開先知,唯有望住佢發呆

唔送都買!?

其實我以為喺連埋,以為一定會有嘅,喺我天真咗

都買左 經一事蔡一智
出去買張靚卡吧啦

唔送都買!?

都買左 經一事蔡一智
出去買張靚卡吧啦

有無好介紹?
四寶無xt1貨,三陽我去到已經關咗門,最後去咗百記入手 終於入手人生第一部相機

百記有冇送野

送電池,腳架,card reader,相機袋,抹布,同百記自選贈品。我覺得已經送咗好多嘢,覺得幾開心,但家人話嚟啲必送應該R多啲贈品。(無R贈品,我覺得我已經打搞咗人個半鐘唔好咁多要求)

咁我係百記買算
X-T2連18-55百記同出面買都係萬四

都買左 經一事蔡一智
出去買張靚卡吧啦

有無好介紹?

啱啱發現張單有寫32gb咭,但搵極都無 我又唔見佢有提過,聽日打去問吓先 睇吓有無可能攞得返

百記有冇送野

咁我係百記買算

其實百記都幾好嘅,你試幾耐都唔會話你,xt2佢都有推薦我買,佢比部機我玩好耐,人地攞走咗又攞返比我再玩,不過我完全唔識試機,凈喺攞住㩒嚟㩒去問啲垃圾問題 佢又幾有耐性答我

咁我係百記買算

其實百記都幾好嘅,你試幾耐都唔會話你,xt2佢都有推薦我買,佢比部機我玩好耐,人地攞走咗又攞返比我再玩,不過我完全唔識試機,凈喺攞住㩒嚟㩒去問啲垃圾問題 佢又幾有耐性答我

xt1買左幾錢

咁我係百記買算

xt1買左幾錢

10000鬆

百記有冇送野

咁我係百記買算

知唔知百記XT2淨body幾錢?

咁我係百記買算

知唔知百記XT2淨body幾錢?

百記官網 12580(淨body)
14980 連18-55

入手

幾年無用過digital相機 乜都唔記得哂

真黑真係靚啲
450d轉用xt1 表示功能十分滿意
好似用v壺轉左用iphone咁

最撚多事係你
最撚鍾意搞事又係你
最撚唔識影都係你
出相啦我要挑戰富賤滑劣劣
要俾人睇下你地d滑劣劣大作
出相

其實你係咪假膠
打手做到你咁 個牌子真係仆得街

呢啲用dc仔都影到
xt10層蒙皮好似中間有氣,起起地,
如遲d成塊甩,應該用咩glue黎痴?

xt10嗰啲膠皮好差 基本上手指甲都可以刮花佢
終於換左XT2 個感覺同XT10差太遠啦 好爽皮

幾錢呀

不要再說了
越講越想換

幾錢呀

百記買 11980 態度幾好又冇黑口黑面
用緊XT10有啲唔係好夠喉想換XT2
又有啲想轉罪大FF A7II

但手上有三支X mount

窮學生想收XT10

想放xt10

How much
新手想$5000到入部xt10 加18-55鏡,但xt1 聽d人又話爭少少錢不如入xt1。
本身念住去買二手機,但鏡d人又話一手同二手唔係爭好多,budget唔多,應該點買好?

幾錢呀

百記買 11980 態度幾好又冇黑口黑面

減左價咩!?
都係等埋xt20先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞