Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

有冇送電 mon貼個啲

我加咗錢貼玻璃貼同買代用電

買左幾錢?

唔洗萬二
信用卡分期

我百記買都唔洗萬二仲自動波送貼送卡送電
鳩影試機 XT2真係好快
鳩影試機 XT2真係好快

唔好引我換機啦
有冇巴絲玩過xc 50-230同xf 55-200?
想入枝tele玩,想知50-230對焦係唔係好慢。

X-T1, 已有三洋12mm 同18-55

一定係入55200唔洗諗

第一張睇幾多次都咁正

同意!
IU巴 d 毒相真係好吸引

但怕買左55200先發現會好小機會用

我由55200轉50230
對焦其實兩支都唔快
如果好少用焦
要支看門口既
平平地50230都ok

2枝都唔快
咁即係得返成像分別?
我想問咁多位巴打,出部Canon EOS M5定 Fuji XT1 加支23.2好

Canon用無反 又無得用返啲鏡
佢無反啲鏡好唔齊
之前有考慮過m5 唯一優點係輕便同靚仔 但如果咁樣不如入 Olympus

Fuji鏡平 xt1 body 6000有找 平得嚟再上有鏡upgrade

一係sony a7ii

如果長玩
其實水機行機分別大唔大
xt2 kit水機分12個月期一個月千幾又有得諗
用緊XT10有啲唔係好夠喉想換XT2
又有啲想轉罪大FF A7II

但手上有三支X mount

窮學生想收XT10

想放xt10

想收🙏🏻🙏🏻🙏🏻

窮學生想收XT10

想放xt10

想收🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我都諗緊部xt10點處置

想放xt10

想收🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我都諗緊部xt10點處置

我都係

一定係入55200唔洗諗

[img]https://holland.pk/r7s4ebdq/img]
[img]https://holland.pk/3jfm05nh[img]
[img]https://holland.pk/uih2nkj0[/ig]
[img]https://holland.pk/r8anlxw3[/mg]

第一張睇幾多次都咁正

同意!

你都未買,又點知呢?
請教下如果帶16-66同部X70去旅行
想買多枝帶去既話 入邊枝好?
主要影景+人
主要影景+人

16f1.4
主要影景+人

16f1.4

我心大心細緊10-24定16.4
主要影景+人

16f1.4

我心大心細緊10-24定16.4

兩支鏡定位都唔同

FF既15-36 F4 同 24 F1.4

買哂就岩 影大景10-24 室內24.4

第一張睇幾多次都咁正

同意!

你都未買,又點知呢?

毒氣室會唔會有呢枝試?

呢2個月買手機買player已經洗左好多錢...窮鬼唔敢狗衝

第一張睇幾多次都咁正

同意!

你都未買,又點知呢?

毒氣室會唔會有呢枝試?

呢2個月買手機買player已經洗左好多錢...窮鬼唔敢狗衝

應該有得試,買鏡送技術呀
有無手足要xt1 body ? 99%new 去過一次旅行用左一星期,7月係肥花買的
有無手足要xt1 body ? 99%new 去過一次旅行用左一星期,7月係肥花買的

黑色既

黑色既

有保行 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞