Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
如果想出街/旅行影下人同景
買x70定xt10好?
如果呢排入手x-t10 遲下出左x-t20 trade in換 會唔會好傻
Xt2 點樣增加手感?
Xt2 點樣增加手感?

入返原廠個grip

1855, 23.4 & 三陽12

想收s12

大家唔洗謀住我啲gear住
我仲未決定到
暫時傾向係換body, 唔想浪費啲鏡

我講下咋

緊係留返係富士啦
Xt2 點樣增加手感?

入返原廠個grip

佢有兩隻 入電定唔入電?
xt10層蒙皮好似中間有氣,起起地,
如遲d成塊甩,應該用咩glue黎痴?

想收s12

我仲未決定到

我講下咋

緊係留返係富士啦

搵日睇下邊到XT2平啲
係百老匯買係咪會送電池?
Xt2 點樣增加手感?

入返原廠個grip

佢有兩隻 入電定唔入電?

你可以去毒氣室試下先再決定

我仲未決定到

我講下咋

緊係留返係富士啦

搵日睇下邊到XT2平啲

上網search應該有得睇,買機再加多枝新鏡 perfect

我講下咋

緊係留返係富士啦

搵日睇下邊到XT2平啲

上網search應該有得睇,買機再加多枝新鏡 perfect

通常都會睇完先出街望, 有個概念先

果三支夠哂我平時用喇
要輕便我有RX100m3
用緊XT10有啲唔係好夠喉想換XT2
又有啲想轉罪大FF A7II

但手上有三支X mount

窮學生想收XT10

想放xt10
想問下倚家xe1 body放到幾多錢
四寶無xt1貨,三陽我去到已經關咗門,最後去咗百記入手 終於入手人生第一部相機
四寶無xt1貨,三陽我去到已經關咗門,最後去咗百記入手 終於入手人生第一部相機

恭喜
享受攝影

百記有冇送野
留名

恭喜
享受攝影

但喺唔喺好識用,同埋我唔知唔送記憶卡 返到去打開先知,唯有望住佢發呆

恭喜
享受攝影

但喺唔喺好識用,同埋我唔知唔送記憶卡 返到去打開先知,唯有望住佢發呆

唔送都買!?

百記有冇送野

送電池,腳架,card reader,相機袋,抹布,同百記自選贈品。我覺得已經送咗好多嘢,覺得幾開心,但家人話嚟啲必送應該R多啲贈品。(無R贈品,我覺得我已經打搞咗人個半鐘唔好咁多要求)

恭喜
享受攝影

唔送都買!?

其實我以為喺連埋,以為一定會有嘅,喺我天真咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞