Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
自從賣左支1024買左支23.4之後,發現支23.4先係最適合自己

而極身用開35.4, 就應該唔會再用。

想放,但又見到依個post名

而且又驚好似放10-24時平左咁多做星際佬

有無連登巴打平平地想要左佢 (利申:唔知咩價)

有興趣呀巴打!

行 end of June 2016

你係邊度放?
我同你同時間買,都想放

巴打放幾錢

部機7月31日買,保到2017年10月31日
99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

見你喺肥花放緊 如果你想放5200

行 end of June 2016

你係邊度放?
我同你同時間買,都想放

巴打放幾錢

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

如果你想放5200 要 mark 高過5200因為班友一定同你講價

你係邊度放?
我同你同時間買,都想放

巴打放幾錢

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

巴打有性趣放?
我想買機 有無意思傾下
不過5200就應該比唔到你 如果比得5200我不如買新

有興趣可以聯絡我傾下?

如果你買到新嘅行貨咁你咪去買囉

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

如果你想放5200 要 mark 高過5200因為班友一定同你講價

有人肯5100 就我時間地點交收,我hold 左俾佢啦

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

有人肯5100 就我時間地點交收,我hold 左俾佢啦

差唔多啦 我有人曾經出價5300跟住又話要考慮我話佢正式垃圾

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

巴打有性趣放?
我想買機 有無意思傾下

有興趣可以聯絡我傾下?

咁算啦

99% 新從未拎出街影
我都想放到5200

巴打有性趣放?
我想買機 有無意思傾下

有興趣可以聯絡我傾下?

咁算啦

我一早買咗
有少少想j samyang 12mm f2 有無巴打放2手?

我想放,新淨有保,點聯絡巴打?

我都有意,巴打
有少少想j samyang 12mm f2 有無巴打放2手?

我都有意,巴打

有意收定係放?

我都有意,巴打

有意收定係放?

想收,但今日已買行貨,多謝巴打先
想放X-E2s加支XF18 F2,準備定銀兩17年頭入X100F
有冇巴絲有興趣?
想放X-E2s加支XF18 F2,準備定銀兩17年頭入X100F
有冇巴絲有興趣?

幾錢
有冇巴絲有興趣?

幾錢

full set 4500?
轉用email詳細傾,Stan12221989@gmail.com
本身係Canon jj 6D用家
不過嫌太重full set放咗
嚟緊去大阪 諗住買返部相機
睇中左X-T1 鏡就未諗好
有冇巴打有建議 或者有得放
新手想入支二手35.4 大概咩價位同係咪好難搵
已有A7+Fe55.8+16-35

如果買xpro2,大家recommend xf16.4定xf23.4?

你搵到先算啦。

如果買xpro2,大家recommend xf16.4定xf23.4?

買xt2
新手入門想旅行用黎影下景
又想試下街拍
諗住買x-t1但唔知揀邊支鏡好
35f2
35.4
應該點揀

買xt2

xt2 + 16
新手入門想旅行用黎影下景
又想試下街拍
諗住買x-t1但唔知揀邊支鏡好
35f2
35.4
應該點揀

18-55 for sure

買xt2

xt2 + 16

好老實...鍾意xp2個外形

我平時好鍾意用FF35mm個視角

但又見16個評價好高...

你搵到先算啦。

搵到支$2500巴打點睇
有冇人知log on可唔可以換貨
買左個相機袋 睇睇下發覺另一個好啲 想換貨
如果冇得換聽日直接用
未剪tag有單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞