Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
肥花問全部二手xt1無人覆

機就唔好二手啦⋯⋯

我之前部450d買二手用落幾好
諗住二手平一千留返個錢好過

比多一千買個安心

機就唔好二手啦⋯⋯

我之前部450d買二手用落幾好
諗住二手平一千留返個錢好過

比多一千買個安心

聽日去星際問價
二手都無人覆
之前用蛇五 隔左幾年又用返富士
仲諗緊xt1 kit 定 s12

如果淨係玩s12 會唔會好奇怪?

18-55啦, 淨係得s12好多野都影唔到

有bud就入晒, s12都會有用到ge一日

剛剛入手
第一部機

邊度入?幾錢?

MK樓上鋪 水貨7780

有無野送?

有bud就入晒, s12都會有用到ge一日

入哂有啲肉赤,成皮野

MK樓上鋪 水貨7780

有無野送?

富記嘢個價好硬

原本都想入XT1 但係水貨無保養又好似唔太好

有無野送?

富記嘢個價好硬

7800連枝1855仲要諗
香港行貨初出個時淨機9980都大把人買啦
我係其中一個 真係咁concern保養就拎多舊錢上X-T2

富記嘢個價好硬

水貨都應該有保

水貨都應該有保

有咩保?

水貨都應該有保

有咩保?

你指間鋪自己包果d一年保養?

水貨都應該有保

有咩保?

果啲唔算咩?
有冇人用過xt2個 grip?
Boost mode AF係咪真係快左準左?

有咩保?

果啲唔算咩?

成日凝住果d自已鋪頭嘅保養有等於無 可能我見識少
大家影黑白相個setting係點

果啲唔算咩?

成日凝住果d自已鋪頭嘅保養有等於無 可能我見識少

真係冇 今日買左 佢個保係幫你去比返廠整 錢要自己比
有Samyung 12mm既巴打
想問你地既setting係點,除左要較去m 之外,其他setting係點,唔知點解無show焦距
Xt-2
影night shot時大家覺得難唔難對焦
有少少想j samyang 12mm f2 有無巴打放2手?
Xt-2
影night shot時大家覺得難唔難對焦

睇下影乜,我用 pro2 一般夜晚 snap 比上一代反應已準左好多,但反而 set 腳影景有時 set mf 無限焦距有時景物暗起上黎向 view finder 都好難望到構圖。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞