Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

X100f 應該襯低入手x100t定買x100f,一直都好想買返部x100系列

X100係好野黎
但一定要接受到入塵VF
幾塵係機身一部份

見過巴打話x100個對焦有唔知咩問題
所以想買x100之後既機,x100t又有wifi

新手明明諗開xt10/ xt1
最後搵唔到行貨
陰差陽錯買左x100t
有冇巴打用緊 samyang 12mm, 來緊去雲南諗著入支

早幾日係廣島用s12影左幾張, 你可以睇番前幾頁
我覺得s12影景其實大部份都係唔洗轉

新手想問手動 定自動好?
今日想去買s12
請問如果去旅行用
16-55加枝35.4定S12好啲?
新買咗部Xt10 1855 㩒快門點解㩒一下影兩張既?新手第一部機勿屌

想買下你買新定二手 咁樣total幾錢到?
有冇巴打用緊 samyang 12mm, 來緊去雲南諗著入支

今日想去買s12

s12影日景用你當其實係自動黎, 無野要較, 幾易用
請問如果去旅行用
16-55加枝35.4定S12好啲?

去歐洲, 平買就s12 la, 有bud就1024
要影極光就s12好d
新手想買部XT-1,各位巴絲有無推薦去邊到買好

同問 再搵唔到我怕我會索性入手左XT2
如果想放支10-24

去邊到放好?唔想放上網放,因為無時間交收

想平平地放左佢加錢換支23.4

今日想去買s12

s12影日景用你當其實係自動黎, 無野要較, 幾易用

好的 今日入手

samyang 12mm, 今日影
留名,勿相認

好靚呀fatc fatc fatc
有冇人答下旅行人像走到涯邊支好
諗緊賣唔賣支18-55
支18f2 係咪成日都冇貨
支18f2 係咪成日都冇貨

買1855好過啦
有冇人答下旅行人像走到涯邊支好
諗緊賣唔賣支18-55

23.4 啦
支1855賣比我
如果想放支10-24

幾錢放?
Xt-1+tarmon a009 要用咩轉換
新手google過好似唔見有

呢個焦段冇左防震又要乘1.5 好難用wo
出左去補水出支50140好過la
如果想放支10-24

洗鬼加錢咩
1024 本身就貴過23.4
Xt1 買二手定水好
定下年去日本順便買
Xt-1+tarmon a009 要用咩轉換
新手google過好似唔見有

呢個焦段冇左防震又要乘1.5 好難用wo
出左去補水出支50140好過la

追星50140唔夠用
研究左日發現fuji長焦唔太出色
不過我懶人新手唔想執相
Xt1 買二手定水好
定下年去日本順便買

二手不了
有咩暗病就

日本啲貨應該唔驚既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞