Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
岩岩問xt10加支1855要成7000幾

邊度買?

水貨唔係6千幾就得啦咩?

MK樓上鋪 水貨7780

有無野送?

富記嘢個價好硬

原本都想入XT1 但係水貨無保養又好似唔太好

水貨旺角樓上鋪個d唔係話有一年保咩?

你指間鋪自己包果d一年保養?

果啲唔算咩?

成日凝住果d自已鋪頭嘅保養有等於無 可能我見識少

真係冇 今日買左 佢個保係幫你去比返廠整 錢要自己比

行既保一年係咪免零件費 人工,
但過左一年後就行水維修同價?
岩岩問xt10加支1855要成7000幾

邊度買?

水貨唔係6千幾就得啦咩?

上年買行貨kit set都唔洗$7000
想問有無咩鏡係新手必入既鏡主影街景,最好選擇係唔係18-55支kit鏡
想問有無咩鏡係新手必入既鏡主影街景,最好選擇係唔係18-55支kit鏡

我都係xt10
想入支廣角
諗緊14 定10-24好

我都係xt10
想入支廣角

廣角可以稔下s12, 2k就搞掂
送張上星期影ge比你

我都係xt10
想入支廣角

送張上星期影ge比你

但無af

我都係xt10
想入支廣角

送張上星期影ge比你

巴打,我都有呢枝,但發覺影出黎好滑,
完全唔利。 請問係唔係我setting 錯?
有無巴打用梗35 f2

我都係xt10
想入支廣角

送張上星期影ge比你

巴打,我都有呢枝,但發覺影出黎好滑,
完全唔利。 請問係唔係我setting 錯?

巴打,我望落你鏡頭有d位白白地,係咪落完雨有雨水係鏡頭面?唔知有無影響

setting 通常我sharpness係+2 (利申XT1)

送多張s12嘅比你對比下
其實我都係fuji新手炸

有無巴打用梗35 f2

有無巴打用梗35 f2

有無相睇下

有無相睇下

有無相睇下

有無相睇下

主人玉照

35f2
上星期入手
不過sem尾,未有時間出去影
4000 budget 有冇邊部推介
主要影景
有無巴打用梗35 f2

街攝一流
枝xc 15-50係咪賣唔出架啦
係三陽買左支行貨白盒kit鏡 但係登記保養個時唔知登記做咩舖頭,有無巴打可以教下路
FUJIFILM X-T10 如果要配支最平最平既鏡用到就得
應該買邊支??
FUJIFILM X-T10 如果要配支最平最平既鏡用到就得
應該買邊支??

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞