Fujifilm討論區(16)後悔放35 1.4痛哭揮手區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
新手一問,二手XT1$4000買唔買得過?
http://www.fujirumors.com/price-leak-fujifilm-x-t20-x100f-xf50mm/
轉聞價錢出爐

xt20, x100f個價都叫合理升幅,但50 f2都幾貴下

竟然出50MM
X-t2會唔會跌價
Xt-1 得支16.4
入唔入18-55好?
想影下寵物,同有時zoom去影遠野
Xt-1 得支16.4
入唔入18-55好?
想影下寵物,同有時zoom去影遠野

遠野唔入tele?
反正都有枝16
16,35,55200
入左XT1 加入富士大家庭
今日會唔會出埋個部正方形既即影即有 呢部吸引力大過 XT20同X100F
有無巴打放xt1/xt10 +18-55

X-T1連16-55就有部

咩價位巴打
女仔新手買x-a2抵唔抵玩
請問各位我想入枝samyang 12mm配落部xt10 度 , 應該買咩轉接環?
假如真係19號出新機, 香港係唔係都唔會咁快有貨
請問各位我想入枝samyang 12mm配落部xt10 度 , 應該買咩轉接環?

三陽有富士mount,點解要轉接環🤔

同店員講支鏡要x mount 就得

一個月後啦預

就算有貨都可能唔多存貨,可能賣曬第一水,要再訂

三陽有富士mount,點解要轉接環🤔

同店員講支鏡要x mount 就得

受教唔該晒
sale叫我買埋轉接環所以先以為必要

好似已經出左xa3

女仔應用以輕便為主
X70反mon自拍+輕好岩女仔用

咩價位巴打

放xt10 1855

咩價位巴打

放xt10 1855

咩價位?
有無近排入手xt1 既巴打指下路
到到都無貨

之前諗住 入xt2 但發覺有d over budget

不如xt1+1855+55200 但仲未搵到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞