買電視機 / 換電視機 集中討論區 (27)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
SONY應該唔會幫X9500H上GOOGLE TV

你想既話比幾百蚊就買到CHROMECAST WITH GOOGLE TV
巴打們想問下新電視有cloudong 係咪正常同冇解決方法?
買左部55" TCL

裝機師父話正常,係setting 定硬件問題?如果係後者我想叫佢換
個人覺得粒 cognitive processor XR 係 firmware control,宜家就俾 50% power,extreme 就放到 75%,ultimate 就俾足你,唔會年年會投入 r&d 落粒 CPU 度

搞搞下等5、6月 XR J 系列出來 9500H 落價就執返部算
有咩問題?
中間白色果撻
全黑畫面就會見到
有問題
但A9S 唔係MIJ
A9G spec上唔係比A8H 更好咩
A8H光度高D
姐係巴打 罪大黎講A8H比A9G更推介
屌...個師父仲話正常...又要換
熄燈正面睇多張相睇下
你現在買?
睇完發佈三叔個D好似勁過SONY 好多
我都諗住今年SONY 又新野準備買,點知好似唔係好吸引咁
唔係 我大約4,5月左右入伙先買
佢真係幾反潮流,乜都慢人一拍,好似專登扮有性格咁
到時都有2021年新機啦, A9J
我打機呀,諗住買黎睇波睇戲同ps5
唔急咪等下X90J
仲要2020年機話有HDMI2.1功能
之後而家隨時收返
急架,下個月入伙,之前師兄你推介我買9000h,而家應唔應該照去馬,因為9500h唔係行hdmi2.1
下個月你買之前再決定吧

其實打機係咪真係需要4K120?
重以為得x90J 95J
唔好咁負面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞