買電視機 / 換電視機 集中討論區 (27)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
舊業主冇留低
請問係咪可以上售後中心配
Sony電視機用ANDROID系統, 鎖哂野刷唔到ROM, 亦都轉唔到區, 如果唔係一早熱賣

DENON SOUNDBAR要問其他巴打
唔知喎, 巴巴
聽日我打去三星cs問下
thanks
廳around 150尺長方形廳,梳化離電視2M左右
應該未必會,未玩到咁pro,係咪年年都出新soundbar架?
SAMSUNG正常係, 但係今年唔知
咁等多一等啦,但Q60T比Q60R差,新款都未必好
電視掛牆到 sofa 腳 大既 2.1m , 是否 55" 夠?

Samsung 55Q80T vs Sony KD-55X9000H
點選擇?
55"已足夠
Samsung 55Q80T vs Sony KD-55X9000H
全部HDR格式都支援, 多APP用 - Sony KD-55X9000H
畫面靚D, 但係唔支援DOLBY VISION, 相對少APP - Samsung 55Q80T
以上皆以行貨計, 如果計埋水貨, 55Q80T冇得輸($6700)
百零呎 216夠力架啦
有十仔我驚太大力一係最簡單你去av奶想聽下
佢地依家做緊2080$ 唔岩聽你再考慮Q60T
低音梗係要地獄震褲腳先OK啦~
我本身都係咁諗 去完av奶 諗番起自已個廳 都係不了
Av奶係咪avlife? 2080又幾抵玩,係咪覺得base唔夠可以外置十仔?
JUST A JOKE

有質感既低音比量重要
如果你要獨立低音, 選HW-Q60T就可以啦
唔好意思,咁多位ching我買左***Q70T,發覺裝唔到App,彈331 error code. 之後try reinstall youtube都係彈 同一error. 同埋無得un install....有無ching遇過?
同盛澤買? 轉左區未?

岩呀 佢有位加十仔 但佢本身都夠力 你試完就明
(佢地播水行俠比我試
十仔有咩選擇?買番同牌子?
呢個真係唔知~
美孚果間,盛澤無stock個次問左。

我有提過幫手轉區,最尾唔知有無搞。
可以點check?
Q70T係唔係預設已經裝左YOUTUBE/NETFLIX?
我見denon個bass起底,d聲會唔會焗住唔出咁?同埋d人成日講soundbar既dolby atmos係咩黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞