買電視機 / 換電視機 集中討論區 (27)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
SAMSUNG HW-Q60T 水貨$2000
DENON DHT-S216 行貨$2100
亞洲人不是都黃皮膚嗎?
samsung Q70T 用唔用到舊款數字remote?
屋企老人家父母唔多識用新款remote
唔知喎, 大佬~我諗你要打去SAMSUNG問
如果問唔到客服, 試下去大鋪問SALES借REMOTE

不過巴打你直接買TU7000咪可以囉
因為s216要加十仔無wireless 我驚覺得bass唔夠要加 但我十仔放梳化邊 最好係wireless
去左avlife試未?
我覺得幾夠 我bass開到4睇戲
當然啦有十字一定會更加勁
淘寶HW-Q70T幾錢?

巴打諗住淘HW-Q60T, 會唔會淘埋無線後置喇叭SWA-8500S? 加多幾百就有, 淘寶好似有D鋪有得成SET套裝買
罪大幾時先會出部49吋 4k 120fps既電視
今晚零晨2點就會知道

我置頂有YOUTUBE
水貨70t 好似幾抵玩
100hz panel
巴打, 就算個舊款REMOTE啱用, 你又去邊度搵? 定係你已經有?
無呀,唔知*** 有無得買
打去客服問下可唔可以用, 同埋有冇得單買
三叔新電視 2500 dimming zones control
未呀 呢排忙到仆起度 公司要開門紅 一月開波要交數
Q60T 1379連後置2150
Q70T 2799
Work hard play hard
咁辛苦做野 真係要買個靚小小嘅享受下
差唔多價位係咪s216最好 如果想搵十仔既sound bar有邊隻推介
同價位黎黎去去都係q60t vs s216
盛澤可以淨買nb 架連安裝?
如果係萬3,4budget
其他牌子會唔會比Sony好?
唔打機 會睇Netflix
感激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞